A Jakupcsek-ügy, avagy kirúgás karácsonyra

2015. december 22. 22:10

Van egy-két nézett műsor, van 3-4 ismert arc, akik karácsony előtt, felvételek közben állás nélkül maradnak. Maradjunk annyiban: különös.

2015. december 22. 22:10
Kopányi Balázs
HajduPress

„A fene tudja, hogy van ez a Jakupcsek-ügy. Megfejteni se akarom, mert megfejthetetlen. Van egy-két nézett műsor, van 3-4 ismert arc, akik karácsony előtt, felvételek közben állás nélkül maradnak. Maradjunk annyiban: különös. 

Valamikor a főiskolán, egy közmédia-ügyekben járatos oktatóm azt mondta, hogy tarthatatlan a helyzet, van egy rakás -kvázi- ingyenélő, aki ilyen-olyan szakértőkként adott esetben megszólalnak egy-egy interjúra, s ennyi a közmédiás munkavégzésük, van olyan hónap, amikor ezek csak a zsíros fizetésért másznak fel a lépcsőkön, nulla munkáért cserébe. Azt is figyelmünkbe ajánlotta, hogy kereskedelmi adók kb. fele ilyen létszámmal színvonalasabb, nézhetőbb produkciók előállítására is alkalmasak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2016. október 11. 23:15
Győztes csapaton ne változtass. Egyébként csak engem zavart, hogy a műsorban szereplő Magyarország térképen érzékeltetni kellett volna a 2 milliós határontúli magyarságot is?
moricka13
2016. október 09. 07:10
Hajdú Balázs! Mi ebben a különös? Az elmúlt 25 év alatt hány és hány munkást, parasztot, értelmiségit löktek az utcára csak úgy, indokolás nélkül. Ki ejtett értük egyetlen könnyet is, sem Jakupcsek, sem Ön. Remélhetőleg ő is túléli, mint legtöbben. Amúgy meg: egyik ember annyi, mint a másik, a kirúgót is előbb-utóbb kirúgják.
1istvan
2016. április 19. 21:20
és a nagyképűség csúcsa sebestyén balázs, aki a gagyi műsorai csúcsáról köpködi és gyalázza a köztvt, mint értéktelen nézhetetlen műsort. gondolom többen is vagyunk akik visítva kapcsolnak el az adóról ahol megszólal(nak), és nem nézünk tvműsort ahol megjelenik. ez is egy vélemény.
sersem4
2016. április 19. 21:14
Mér? A képernyőn akart meghalni is? Kiöregedett, ennyi. A lóversenyen sem száz éves gebéket futtattnak, egykori érdemeikre tekintettel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!