Ha ilyenkor sem örülünk együtt, hát mikor?

2016. január 11. 16:30

Csodálatos ez az ország, gyönyörű helyekkel, nagy tehetségekkel... Mindenem. De emellett menthetetlenül rosszindulatú, keserű és pesszimista a magyar.

2016. január 11. 16:30
Éder Krisztián
Facebook

„én olyan lelkes voltam 2 hete a reptéren, hogy vissza sem akartam menni. masszív 8 napig tartott.


csodálatos ez az ország, gyönyörű helyekkel, nagy tehetségekkel...mindenem. de emellett menthetetlenül rosszindulatú, keserű és pesszimista a magyar...sajnálatra méltó, nagyon nem hiányzott.

ha ilyenkor sem örülünk együtt, hát mikor?”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 40 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
választópolgár
2017. február 19. 13:48
Te még nagyon fiatal vagy és nem éltél a gengszterváltás előtt, emellett hiányosak a történelmi ismereteid.
sztálin elvtárs
2016. január 29. 13:31
Nem, azért örül, mert egy magyar film egy patinás díjazásban részesült. Bezzeg ha a magyar válogatott megverné a románokat akkor itt üvöltözne mindenki hogy kurvajókvagyunk geci!! meg nagyon örülnétek ha az ebn visszajönnének egy ócska 100 dolláros fos aranydarabbal a nyakukon.(én mondjuk annak is örülnék). A díjat nem azért kapta mert kiírtottak több millió embert, hanem azért mert egy ilyen témájú filmet forgatott le, ezek szerint jó minőségben.
belga
2016. január 19. 23:57
A filmet még nem láttam -meg fogom nézni- így érdemben nem tudok hozzászólni ahhoz, hogy milyen a film. Viszont a reakció hasonló, mint annak idején Kertész Nobel díja esetén volt. Jó lenne ha egy nemzetközi szinten díjazott magyar siker esetén megpróbálnák az adott mű művészeti értékére reagálni. A Sorstalanság például eléggé más nézőpontból mutatta meg a haláltáborbani lét milyenségét a "szokásos" holokauszt filmekhez képest. Aki olvasta, az nagy valószínűséggel érti mire gondolok. Feltételezem ez a film hasonló ebben az értelemben. És ez az, ami kiemeli mind a kettőt a "szokásos" holokauszt alkotások közül. Érdemes lenne akár már csak az elismerés okán elolvasni/megnézni ezeket. És örülni a sikernek. A magyar sikernek.
Gusztav12
2016. január 19. 13:39
@Dénia "Idén 14 egész estés, élő szereplős magyar játékfilmet mutattak be moziban, de ezekre összesen csak kb. 450 ezer jegyet adtak el..." Micsoda siker! Viszont a lenézett, megköpködött Star Wars-ra egyedül, több, mint 1 millió jegy kelt el... Nem véletlenül ezt az "andy" csipást kellene lapátra tenni, aki csak a pénzt talicskázza ki Luxembourgba?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!