FOLYTATJUK!

2016. március 06. 17:39

Tegnap sokan voltunk, de sajnos nem voltunk elegen ahhoz, hogy a Magyar Közösség Pártja újra parlamentbe kerüljön. Tudjuk, hogy a támogatóink most csalódottak. Mi is azok vagyunk.

2016. március 06. 17:39
Fiatal Függetlenek
Facebook

„Kedves barátaink! Köszönjük Nektek a bizalmat és a ránk leadott szavazatokat! Tegnap sokan voltunk, de sajnos nem voltunk elegen ahhoz, hogy a Magyar Közösség Pártja újra parlamentbe kerüljön. Tudjuk, hogy a támogatóink most csalódottak. Mi is azok vagyunk. De a csalódottságon felül kell kerekednie az egymásba vetett bizalmunknak és az abbéli hitünknek, hogy van értelme Szlovákiában magyarként a közösségért dolgozni. A Fiatal Függetlenek jelöltjeire leadott 18 504 szavazat megerősít bennünket abban, hogy az elmúlt években végzett érdekvédő és épitő munkánkat támogatásra érdemesnek tartjátok. Ezért folytatjuk, amit elkezdtünk. Folytatjuk az akciók szervezését és a terepmunkát a régiókban, hogy egy kicsit jobbá tegyük a környezetünket. Különösen fontos lesz a kiállás most, amikor emberellenes eszmék hirdetői jutottak a parlamentbe.

Folytatunk kell a megkezdett munkát, ahogy folytatnunk kell a nemzedékváltást is. Új alkotóerőre, elképzelésekre és ötletekre van szüksége a képviseletünknek, hogy minden szlovákiai magyart meggyőzzünk: jövőnk a közösségi gondolkodásban és az erre alapozott érdekképviseletben van. Hiszünk az összefogásban és a közjó védelmében. Bizonyitani fogjuk, hogy a bizalmatok nem volt hiábavaló.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. március 07. 11:39
Érdekes,a Bugár Béláéknak megint sikerült...
smarton
2016. március 07. 10:45
Tudomásul kell vennie mindenkinek, aki magyarnak tartja magát és ezt nem akarja elveszíteni, hogy nincs kompromisszum. Csak nemzeti pártnak van értelme, amíg nemzethez vallónak tartja magát valaki. Bugárék sajnos gyengítik a magyarságot.
Szúnyog
2016. március 06. 21:56
Bugár a felvidéki Gyurcsány.
nemecsekelek
2016. március 06. 19:05
Én szurkoltam nektek. Kár, hogy nem sikerült. A Most-Híd elvitte azt a pár ezer szavazótokat ami hiányzott a parlamentbe kerüléshez.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!