Durva fordulattal folytatódik az Erdősiné Saga

2016. március 30. 14:52

Az eset tanulsága, hogy bárki is találta ki Erdősiné és a kopaszok bevonását a népszavazási ügybe, rettentő bénán hajtotta végre az akciót. A Fidesz ebből a hurokból még akkor sem tudná kirántani a nyakát, ha Kubatov Gábor Csecsenföldre emigrálna.

2016. március 30. 14:52
Trombitás Alfréd
Szegedi Kattintós

„Bizonyára ezerszer megbánta már Orbán Viktor, hogy a vasárnapi boltbezárás ügyében engedett a kereszténydemokratáknak, mivel a kis hazugságokat csak egyre nagyobb hazugságokkal tudja fedezni a kormány. A verőlegények helyszínre küldése, majd a kopaszok szerecsenmosdatása (ennek a kifejezésnek biztos nem örülnek a fiúk) után most már arra is van bizonyíték, hogy a hatóságok is nyakig benne voltak az ügyben.

Péterfalvi Attila Indexhez került levele a vásárnapi boltbezárásos népszavazással kapcsolatban teljesen egyértelművé tette, hogy a hatóságok összekacsintottak a herceghalmi polgármester civilnek álcázott nejével.(...)

Az eset tanulsága, hogy bárki is találta ki Erdősiné és a kopaszok bevonását a népszavazási ügybe, rettentő bénán hajtotta végre az akciót, és nyilván a Fideszen belül már meg is kapta érte a megfelelő büntetést. Ha valaki most kiállna a nyilvánosság elé, és magára vállalná az egész elbaltázott ügyet, akkor magával rántana egy csomó hivatalt és persze Erdősinét, és a kopaszokat, ugyanakkor az ellenzék tovább izmosodhatna a botrány részleteinek kibontása által.

Lényegében nem látszik jó megoldás a Fidesz számára, ebből a hurokból még akkor sem tudná kirántani a nyakát (és nem Nyakót!), ha Kubatov Gábor (aki az ügy kirobbanása óta bujkál a sajtó elől) Csecsenföldre emigrálna. A jelek szerint a kormány alaposan megfontolta azt az eshetőséget is, hogy hagyja az egész veszett ügyet, és visszaállítja a boltok régi nyitva tartását, ezáltal az egész botrány okafogyottá válna. Döntés persze még nincs, hiszen ez hatalmas politikai veszteséggel járna, de a tény, hogy egyáltalán gondolkodnak rajta, sokat elárul a botrány méreteiről. Ahogy egy dakota ember mondta egyszer menekülés közben: „Nem szégyen a futás, ha mögötted száz vérszomjas sziú harcos lohol.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 23 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
moricka13
2016. március 31. 04:52
Erdősinénél és csak kopaszoknak említetteknél, -név nélkül- bénább Nyakó elvtárs volt MSZP vezető testőreivel, segéderőivel /ők ugyan nem kopaszok/, Együtt. Amikor végre a szerkentyűhöz ért, miért ment el onnan, bepánikolt? Így szólt a feladat, vagy belekavarodott, mint a Hölgy a rózsafüzérbe? Szemmel láthatóan idősebb nőt pedig illik is előbbre engedni. Ócska Ripacsok a még ócskább mai Kocsmában. És mégis mozog a Föld, a Nap is feljön és Röhög az Osztály.
csuka
2016. március 30. 17:40
"Ma huszonnyolc esztendeje látott napvilágot a Soros Alapítvány Magyarországra rittyentett sárkánytojásából kikelt szörnyszülött! Ma huszonnyolc esztendős a döbrögista horda! E jeles napon mielőbbi kimúlását kívánjuk a többi-fészekaljbéli-bűnbandával egyetemben!" /balrad/
Mr.Falafel
2016. március 30. 16:52
Az egészben az a legborzalmasabb, hogy a józan ész, a formális logika és a magyar jogrend is megkérdőjeleződik ebben az ügyben. Hajítsuk félre valamennyit és óbégassunk, kopaszozzunk, kigyúrtozzunk, legyünk prosztók! A hivatal, a Kúria pedig szarja össze magát hirtelenjében és ne legyen egyetlen értelmes gondolata sem! Ennyi a sztori, legalábbis, ami megvalósult belőle.
Selamat
2016. március 30. 15:46
Azért én a szögediek helyében nagyon szégyelném, hogy akkora balfaszok élnek közöttük, mint ez a debil proli is. Akárhány éves is legyen.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!