Ön se maradjon ki az új diliből: fizessen vissza pénzt valakinek!

2016. május 27. 10:50

Egyáltalán: minden kormánytag és országgyűlési képviselő, aki az „átmenet két zavaros évtizedében” fizetést vett fel az államtól, szintén visszafizethetné.

2016. május 27. 10:50
Borbás Barna
Heti Válasz

Eszményi, minden erkölcsi mérce szerint tökéletes helyzet alakult ki. Fricz Tamás talán már fogalmazza is elnézést kérő levelét a következmények nélküli országról szóló sorozatáért. Itt, kérem, pénz nem marad visszafizetetlenül, ha arról van szó! A jó példa is lehet ragadós. Biztos sokan tudnának egy-két esetet, amikor vissza illene fizetni valamilyen pénzt. A közös gondolkodás érdekében nézzünk néhány ilyet!

A Szijjártó Péterrel időközben »munkakapcsolatba« került Kóka János fizesse vissza a 2004 és 2008 között felvett fizetését! Egyáltalán: minden kormánytag és országgyűlési képviselő, aki az »átmenet két zavaros évtizedében« (Nenyi-szöveg!) fizetést vett fel az államtól, szintén visszafizethetné. A közműlopáson kapott Lagzi Lajcsi fizesse vissza a korábban Lagzi Lajcsi-termékeket (cd, kazetta, koncertjegy) vásárló emberek által kifizetett pénzt!

Érzésünk szerint a Princess pékség lovagjai is visszafizethetnének némi pénzt. A Jollyval csúnyán kibabráló, majd nemrég szakító KisGrófo fizesse meg korábbi pajtásának a No roxa áj című sláger segítségével keresett pénzt! Végül egy történelmi adósság: Németország igenis fizesse vissza a pénzt, amit Arnuluf keleti frank király a kalandozó magyarok szövetségének köszönhetett!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2016. május 27. 17:26
Tehát, aki mondjuk Népköztársasági ösztöndíjat kapott egyetemi tanulmányai során, fizesse vissza (kinek, minek?), vagy egy szót se szóljon a cucilista rendszer ellen.
Dénia
2016. május 27. 14:55
"Egyáltalán: minden kormánytag és országgyűlési képviselő, aki az „átmenet két zavaros évtizedében” fizetést vett fel az államtól, szintén visszafizethetné." Nem rossz ötlet.
péterx
2016. május 27. 13:35
Egy szituáció-kötött szellemes riposztból így csinál egy újságíró egy idétlen és erőlködő gondolatmenet ...
vigyor
2016. május 27. 11:40
Nem fizetek. Perelj be.:-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!