Foglalkozásuk: Magyarország lejáratása külföldön

2016. június 22. 15:35

Jávor Benedek és Szigetvári Viktor kéz a kézben kelti rendszeresen rosszhírünket a világban.

2016. június 22. 15:35

„Jávor Benedek és Szigetvári Viktor kéz a kézben kelti rendszeresen rosszhírünket a világban. Ez a mostani The Telegraphban megjelent cikk is rávilágít arra, hogy ezek a Magyarországon jelentéktelen csoportok külföldön mekkora befolyással rendelkeznek: egy neves brit lap mindenféle utánajárás nélkül lehoz hírként egy, az Együtt és PM pártközleményére emlékeztető, hamis és csúsztatással teli cikket.

Szigetvári Viktor nem állt meg a szigetországban, tegnap a Facebookon büszkélkedett el azzal, hogy már az Amerikai Egyesült Államokban is rosszhírét kelti Magyarországnak. Az egykori SZDSZ-eseket is megszégyenítő módon – párttársaival közösen – osztja meg külföldön »aggodalmait« »a magyar válság súlyosbodása miatt«. Szigetvári, hasonlóan a brit lapban tett nyilatkozatához, ismét erősödő orosz kiszolgáltatottságot vizionált.

Az ilyen és ehhez hasonló lejárató kampányokat látva ne csodálkozzunk azon, hogyha az ezekből az információkból tájékozódó amerikai és nyugat-európai politikusoknak rossz véleménye lesz Magyarországról és annak kormányáról. Fel kell rá készülni, hogy az ilyen esetek egyre gyakoribbak lesznek, hiszen miután a Gyurcsány Ferenc és Bajnai Gordon által felkarolt politikus itthon már a balliberális médiában is lejáratta magát, már csak külföldön veszik komolyan és kezelik hírként az erősen vitatható véleményét.”

Összesen 168 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2016. június 24. 06:52
Ph0ton [Hozzászóló kiszűrése] 2016. június 23. 18:35 @catalina9 [Hozzászóló kiszűrése]" sosem használom ezt a funkciót!
catalina9
2016. június 23. 18:23
Ph0ton [Hozzászóló kiszűrése] 2016. június 23. 18:08 Csendesen szűröget, igen jámbor fajta." mi az a szűrögetés?
catalina9
2016. június 23. 18:03
duzur [Hozzászóló kiszűrése] 2016. június 23. 10:38 Nagyon furcsa szemüveget hord az aki csak a zsidóknál lát gátlástalanságot. " hát az utóbbi száz százötven évben kitettek magukért, kezdve Marxxal a proletárdikatúrájával, Ilja Ehrenburggal és az ő gyűlöletirodalmával, Rákosi pajtással, Gerővel a barcelonai mészárossal, folytatva Farkas Mihállyal, Péter Gáborral, Kornis Mihállyal, avagy korunk hősévek Dániel Péterrel, Kertész Ákossal...nem is beszélve a gyilkos terroristákból lett izraeli politikusokról.
catalina9
2016. június 23. 17:58
Jávor Benedek és Szigetvári Viktor kéz a kézben kelti rendszeresen rosszhírünket a világban. " látványlibsik!!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!