Én át se vettem a Lovagkeresztem

2016. augusztus 25. 13:57

Ha azért adták volna, mert 16 éve foglalkozom pszichés betegekkel, vagy azért, mert innovációra és kreativitásra törekedtem oktatóként/kutatóként, akkor rendben, átveszem. De egy publicista minek kapjon?

2016. augusztus 25. 13:57
Babarczy Eszter
Facebook

„Ahh -- az állami kitüntetések!

Én át se vettem a Lovagkeresztem, éspedig azért nem, mert publicistának ne adjanak. Ha azért adták volna, mert 16 éve foglalkozom pszichés betegekkel, vagy azért, mert innovációra és kreativitásra törekedtem oktatóként/kutatóként, akkor rendben, átveszem.

De egy publicista minek kapjon?

Annak többnyire azért adják, mert a rendszer embere (vagy abban a reményben, hogy az lesz). Bayernek ez persze nem okoz problémát -- ő maga a rendszer, a rendszer  rectuma, és ami abból ki tud jönni. 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 235 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kálmi
2016. augusztus 26. 22:15
Ettől a nőtől hidegrázást kapok. Megjátszós , liberós lityloty.
catalina9
2016. augusztus 26. 07:35
II. Kóbor Grimbusz [Hozzászóló kiszűrése] 2016. augusztus 25. 18:09 A wikipedia szerint 2009-ban kapott lovagkeresztet, " Én elhiszem, hogy nem vette át, de hát ez kb olyan, mintha valaki 1944 márciusában nem vesz át egy kitüntetést Szálasitól. Ennek ellenére Eszter valamivel tisztességesebb, mint ballib elvtársai.
noMores
2016. augusztus 25. 22:59
Most tényleg: a fideszeseknek miért jó, hogy egy suttyó tolvaj bandát védenek? Nekik nincs objektív mércéjük? Ha már Bayer őszintén megmondta, hogy pénzért nyal segget a MH-ban, akkor ők is vállalhatnák, hogy pénzért nyaljuk Orbán seggét. Vagy hogy tolvajoknak sitten a helye. Nem ilyen kurvára egyértelmű? Gyurcsányt sitten akarják látni, akkor a fideszes rablóknak is vele kell csücsülni, vagy nem?
ykzsmed
2016. augusztus 25. 21:30
Babarczy Eszter = "ő maga a rendszer, a rendszer rectuma, és ami abból ki tud jönni." Mert a liberálbolsevikok mind ilyenek! Ha nem ő kapja, akkor trágár, hazug, aljas, és alapvetően baromarcú! Ennél rosszabb már csak az 56-os dalt kigúnyolók, akik még zsidóznak is le halszagúzzák a magyarországiakat, utalva ezzel a "büdös zsidó" testvéreikre, mert ennyire szemét banda!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!