EU – Visszarendeződés előtt áll a belső migráció

2016. szeptember 06. 14:31

Németországban per pillanat jobban kell tartani a külső migránsoktól, mint a radikális helyiektől. A helyzet azonban bármikor változhat és nagyon gyorsan tud változni.

2016. szeptember 06. 14:31
Dörnyei József
Gazdaságpolitika

„Németországban egyelőre csak a külső migránsok ellen irányulnak támadások. Ez azonban bármikor változhat és nem tudni, hogy mikor fog változni. Németországban per pillanat jobban kell tartani a külső migránsoktól, mint a radikális helyiektől. A helyzet azonban bármikor változhat és nagyon gyorsan tud változni. Németországból szvsz. egyelőre a radikálisok miatt még nem kell hazaköltözni, de ingatlant ott sem vennék semmilyen körülmények között.

A többi EU országban jobb a helyzet egyelőre.

Az ingázók helyzete jelentősen rosszabbodott, amióta lezárogatják a határokat. Nagyon nem mindegy, hogy egy Németországba vezető út 10 óra-e vagy 10 óra utazás és 5 óra várakozás a határokon. Sajnos itt nem tudok biztatót mondani, az ingázás továbbra is ugyanolyan bizonytalan lesz, mint amilyen most.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. szeptember 20. 22:49
A Mutti megtette a magáét.
Antigoné
2016. szeptember 13. 12:11
Ich denke es nicht so, sie schaffen das nicht.
Cyrus the Virus
2016. szeptember 11. 16:34
Mindenki nyugodjon le a picsába! WIR SCHAFFEN DAS!!!
rajgy
2016. szeptember 11. 16:34
Ezt a "belső migráns", "külső migráns", "radikális helyi" én sem értettem, pedig olvastam az eredeti cikket is. "radikális helyi" ez ott született muzulmán, vagy helyi dühös német lakos?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!