Kőkemény sci-fi lesz

2016. szeptember 12. 12:08

Ám az ötödik könyvemben, a Digitális Messiásban, ismét nem fogok politikai kérdésekkel foglalkozni. Ez egy kőkemény sci-fi lesz, és arról szól majd, hogy a nem is olyan távoli jövőben a Szent Korona megszerzésével az emberiséget egy központi elme uralma alá hajtják.

2016. szeptember 12. 12:08
K.T. Zelenay
24.hu

Tavaly szeptemberben jött a menekültválság, amit meglepő gyorsasággal fel is dolgozott a májusban megjelent könyvében, a Szíriai metéltben. Miről szól ez a könyv?

A könyv arról szól, hogy az illuminátusok és szabadkőművesek nagymestere áll a menekültválság hátterében. A cél egyfajta világkormány felállítása, az európai társadalmi rend megdöntése, akár a teljes lakosság, és vele együtt a kultúra cseréje árán is. Ebben a főszerepet az a kalifa játssza, aki néhány évvel korábban még gondtalan arab diákként teológiát tanult az öreg kontinens elit egyetemein, mígnem egyszer csak milliárdos hittársai, az iszlámra dollármilliárdokat költő, lassan fél Európát felvásárló arab üzletemberek, és az általuk kitartott politikai elit társaságában találja magát. (…)

A Szíriai metélt, a korábbi könyveivel ellentétben, erősen politikai témájú. Miért váltott témát, a több eladható példány érdekében?

Inkább úgy mondanám, hogy szeretek kipróbálni eltérő műfajokat, témákat. Mindegyik könyvemben azt keresem, hogy mi az igazság, hogy miért vannak feszültségek a hivatalos történetírás és a valóság között, illetve hogy miként ismétlődnek egyes ciklusok a világtörténelemben. Ha úgy tetszik, összeesküvés-elméleteket dolgozok fel írói eszközökkel. A Szíriai metélt valóban egyfajta kitekintés, ám az ötödik könyvemben, a Digitális Messiásban, ismét nem fogok politikai kérdésekkel foglalkozni. Ez egy kőkemény sci-fi lesz, és arról szól majd, hogy a nem is olyan távoli jövőben a Szent Korona megszerzésével az emberiséget egy központi elme uralma alá hajtják.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 14 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nagyontitkos
2016. szeptember 23. 17:08
ez most szellemes, vagy mi?
madarasi.abel
2016. szeptember 13. 22:44
és a zöld gyíkemberekkel mi lesz?
trespass
2016. szeptember 13. 22:44
Ez a faszi Pataky Attila és Bogár lászló szerelemgyereke.
simonvitéz
2016. szeptember 13. 12:02
Igy van, de azert azt se felejtsuk hogy Magyarorszaggal kapcsolatban meg ervenyben van a simin pereszi doktrina, vagyis Izraelnek meg mindig szuksege van egy lehetseges pothazara, ha hirtelen forrova valna a talaj a labuk alatt. Ezert aztan nagyon ne higgyuk hogy ide arab meg mittudomen mifajta emberek tomegeit akarnak tenylegesen letelepiteni. Ez egy jokora bloff. Persze el kell menni es nemet kell mondani a nepszavazason mar csak a rend kedveert is, de valojaban ez inkabb arrol szol hogy a "nemek"miatt mennyire buntessek meg anyagilag es egyeb modon a renitens orszagokat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!