A politika a dühről szól

2017. január 18. 11:43

Ha viszont azzal kampányolsz, hogy ezt vagy azt a csoportot kidobod az országból, inkább lehet esélyed.

2017. január 18. 11:43
Arthur J. Finkelstein
Válasz.hu

A politika ma nem a racionalitásról, hanem az érzelmekről és a dühről szól. Ha arról beszélsz, hogy ebben a hét pontban akarom megreformálni a nyugdíjrendszert, sosem fogsz nyerni. Ha viszont azzal kampányolsz, hogy ezt vagy azt a csoportot kidobod az országból, inkább lehet esélyed.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 48 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Vidėken újrakezdő
2017. január 18. 18:30
A magyar embernek hagyományosan más a politikai ízlése, visszatetsző neki ez a sok mocskolódás. Tévúton jár a FIDESZ, ha ezen az úton jár. Ismerőseim többsége sorra háborodik fel, sorra csalódik, undorodik.
korona
2017. január 18. 18:15
A mai politikailag ingoványos világban minden oldalról jól jön a tanácsadás vagyis a vélemény. Ez ezt mondja, amaz meg azt. A harmadik , negyedik, ötödik stb. meg a harmadikfélét, negyedikfélét, ötödikfélét. Ezek szintézise, majd derivátuma mutatja meg a mai és a holnapi utat. A holnapután már túl messze van a jövőben. Mindenfélét meg kell hallgatni, tudni kell a véleményüket és ebből összeállítani a pillanatnyi stratégiát. Ugyhogy ennek a Finklsteinnak a véleménye is csak egy a sok közül. Orbán nem buta és nem egyoldalú politikus. Nem egy jóságos mentőangyal, de már sportból is, megpróbálja navigálni a hullámoktól dühödt politika óceánján a Magyarország nevű hajót. A hajó meg eléggé kicsike, az óceán meg óriási és még tengeralattjárók, bombázó repülőgépek is nehezítik a hajózást.
zolizolizoltan
2017. január 18. 17:04
A liberalizmusban a nemzetközi tőke tarol, a nacionalizmusban pedig a nemzeti tőke. Ennek a párharca jelenik meg Magyarországon. Szőnyi Szilárd csak a felszínt kapargatja.
BőröndÖdön
2017. január 18. 16:42
Bájos,hogy ez a meleg,zsidó bácsi segít a viktornak,gondolom,fillérekért...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!