Alakul az új vörös lista

2020. január 03. 09:06

Alighogy megkezdődött 2020, Gyurcsány Ferenc máris meghatározta az ellenzék feladatát a 2022-es parlamenti választásokra.

2020. január 03. 09:06
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„Semmit nem akar a véletlenre bízni az Apró-villa lakója: alighogy megkezdődött 2020, Gyurcsány Ferenc máris meghatározta az ellenzék feladatát a 2022-es parlamenti választásokra.

Másfél évet adott a többieknek arra, hogy megállapodjanak a közös miniszterelnök-jelölt személyében, a közös listában és minden választókerületben egy egyéni ellenzéki jelöltben. A DK elnöke ezzel is egyértelművé tette, hogy ki a vezér odaát, hisz ő diktálja a tempót, feladatokat szab, jövőképet vázol.

Például azt, hogy „nekünk, magyaroknak csak az Európai Egyesült Államokban van jövőnk” – amint azt a párt év végi összegző videójában megfogalmazták. A magyar választók nagy többsége ezt azért másként gondolja, de a haladó baloldal élharcosait ilyen apróságok soha nem tántorítják el világmegváltó terveiktől.

A nemzetellenességben, a globalizáció és a multikulturalizmus mielőbbi importálásában teljes egyetértés van az ellenzék pártjai között, talán csak a retorikájában még nemzeti elkötelezettségűnek mutatkozó Jobbikot kell majd puhítani, de némi pozícióért őket is gyorsan megnyerhetik az ügyüknek.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
llnnhegyi
2020. január 05. 14:11
A flúgos Gyurcsany házaspár pártjához a zaklatok csatlakoznak. Gyerünk fasz naspangolok! Greczy bemutatókat tart.
toef36
2020. január 03. 16:17
Troger-fan! a nemzetellenes tevékenységet ideje befejezni, amíg nem késő...Egyszer csak megunjuk majd a nemzet és népe elleni lázítást... Ez most itt a nép hangja!
olajfa1
2020. január 03. 13:35
"A hídon akkor kell átmenni amikor odaértünk"... EZ AZ "ELLENZÉK MEGHATÁROZÁSA" MÉG SOKAT FOG VÁLTOZNI! A FIDESZ-nek a jó gazdasági eredményekre kell koncentrálni! Mint a mostani amivel lehagytuk Lengyelországot. No és a FIDESZ-nek a médiában és azon belül is a személyes médiák megjelenésében kell erősítenie! A 2022-es választáskor meg csak Karigeri meg Tarlós munkásságát kell összehasonlítani... és a budapestiek nagyobb fideszpártiak lesznek mint a vidékiek!
BőröndÖdön
2020. január 03. 10:33
Mindegy,hogy mit mond Ferenc, fidesz,nem fidesz,ez lesz a kérdés...lebontjuk a focializmust!!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!