Csúcsformában

2020. január 10. 08:30

Az ellenzéki sajtó sem igazán talált fogást Orbán Viktoron.

2020. január 10. 08:30
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„Dinamizmus, bátorság, kezdeményezőkészség – talán a legfontosabb karakterjegyek, amelyek egy politikai vezető sikeréhez nélkülözhetetlenek. A magyar miniszterelnök tegnap közel három órán át állt a hazai és nemzetközi sajtó képviselői előtt, és válaszolt a legkülönbözőbb témaköröket érintő kérdésekre.

Láthatóan könnyed délelőtti, kora délutáni programnak bizonyult számára az évnyitó sajtótájékoztató, sportnyelven szólva gond nélkül végigjátszott volna még egy kilencvenperces mérkőzést.

Az ellenzéki sajtó sem igazán talált fogást Orbán Viktoron, az esemény után azon lamentáltak, hogy a miniszterelnök szerintük egyszerre volt szokatlanul mérsékelt és durván radikális. Úgy látszik, még most sem értik az idők szavát, a régi politikai nyelvezethez szokott és sztereotípiákba ragadt média nem tud mit kezdeni az őszinteséggel és azzal, hogy a politikában sem csak fekete és fehér létezik.

Meglepőnek állították be, de a kormányfő a pályafutása során sokadszorra vállalt felelősséget és gyakorolt önkritikát, ezúttal az önkormányzati választásokon elszenvedett veszteségekért, miközben azt is egyértelművé tette, hogy nem lehet mindig nyerni, ellenfél is van a pályán, ami a demokrácia lényege.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 66 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Lion
2020. január 10. 14:32
Egy részeges Fletó nem lehet ellenfél. Így is túl sok amit Budapesten elértek.
Pelso j.
2020. január 10. 13:55
Érdekes jelenség, amikor a megélhetési szervilis kissferencek sokadszor szembe mennek a valósággal.
nyugalom
2020. január 10. 10:31
a keménykedő, megmondó libák, provokátor kakasok nem lettek tegnap hősök, csak tudálékoskodók, egyenes választ kaptak mindenre! Remek volt, égtek a vörös rongyok!!!
zakar zoltán béla
2020. január 10. 10:20
Klasszis! MIMM!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!