Hazai pálya

2020. február 13. 07:46

Nem lehet kétség: ha a jelenlegi ellenzék bármikor a kormányra kerülne, humanitárius okok miatt megnyitnák a déli határokat az illegális bevándorlók előtt.

2020. február 13. 07:46
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„Utóbbiak közé tartoznak a börtönbizniszként elhíresült, ipari méretekben indított kártérítési perek, valamint a szegregáció ürügyén a gyöngyöspatai cigányoknak kiperelt százmillió forint. A két esetben közös pont, hogy borzolja a társadalom igazságérzetét, rombolja a közmorált, illetve komoly szerepet vállalnak benne bizonyos baloldali, liberális politikai körök, álcivil szervezetek. A kormány megelégelte, hogy Soros Györgyhöz köthető NGO-k, illetve néhány tucat ügyvéd fejőstehénnek nézze az államot, azaz a magyar adófizetőket, és milliárdokat húzzanak ki a zsebünkből.

A Fidesz szerdai kihelyezett frakcióülésén ez a két – ahogy Dömötör Csaba államtitkár fogalmazott – »balhés ügy” is napirendre került, hiszen törvénykezési feladattal is jár a helyzet megoldása. Fontos, hogy érdemi lépések is történtek már, ugyanis mindkét esetben elzárták az állami pénzcsapokat.

A kormány egyik lényeges feladata a társadalom védelme olyan jelenségekkel, érdekcsoportokkal szemben, amelyek a közösségnek, az ország egészének károkat okoznak, rombolnak. Az előbbiekben taglalt ügyek mellett ilyen jelentős kihívás az illegális bevándorlás is. Az elmúlt napok eseményei, a röszkei betörési kísérlet és a migránskaravánok provokációi ismét rávilágítottak arra, hogy a határvédelem életbe vágóan fontos. Nem lehet kétségünk: ha a jelenlegi ellenzék bármikor a kormányrúdhoz férne, humanitárius okokra hivatkozva megnyitnák a déli határokat az illegális bevándorlók előtt. Előbb csak néhány százat engednének be, ami elindítaná a lavinát, és néhány hét leforgása alatt megismétlődne a 2015 nyarán tapasztalt rémálom, nemcsak a Keleti pályaudvarnál, de az egész országban.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2020. február 13. 12:38
Aki ideológiailag képezni akarja magát, annak ajánlom a Magyar Nemzet-félórát.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!