Nyílt levél dr. Hadházy Ákos országgyűlési képviselő úrnak

2020. április 10. 22:46

A tömeges fertőzések kialakulásának előestéjén sem elhatárolódni kívánok tőled, csupán csak kérni.

2020. április 10. 22:46
Sótonyi Péter Tamás
Magyar Nemzet

„Sokszor és sokan kértek az elmúlt években, hogy közösségi megnyilvánulásaid ellen emeljem fel a szavam. Sose tettem, bár azok többségével nem tudtam azonosulni, de a politika nem az én asztalom, és úgy gondoltam, országgyűlési képviselőként azt teszed, amit te helyesnek gondolsz. Ezekben az embert próbáló időkben, a tömeges fertőzések kialakulásának előestéjén sem elhatárolódni kívánok tőled, csupán csak kérni. Kérni téged – mint akit kisgyerek korától ismerek, mint volt tanárod, témavezetőd, kollégád – arra, hogy tégy félre minden vélt vagy akár valós sérelmet, országunk, honfitársaink és mindannyiunk érdekében. A járvány és következményeinek leküzdése és az ehhez szükséges összefogás legyen szüntelen a szemünk előtt.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nadirigo
2020. április 12. 15:58
Hadházi állításait nem szokták cáfolni, inkább kikerülik a tényleges választ. A mostani felhívás viszont éppen politikai nyugalomra történt, erre a kommentelők többsége harcba száll. Hogyan hathat békítőleg egy elszánt politikusra a levél, ha az egyszerű állampolgárokban ilyen magasra csapnak az indulatok? Le kellene kissé csillapodni, amikor fontosabb problémák vannak, mint pl. a félreértett helikopterek. Persze ízléstelen táblákat sem szabadna mutogatni, különösen nem az Országházban.
vigyor
2020. április 12. 08:14
...gondolom ezek szerint hadházy megint beleböfögött valamit az éterbe, ami már kicsapta a biztosítékot a nyugodtabbaknál is.
Halófaló
2020. április 12. 08:10
Tisztelt bal-, és jobb oldali kommentelők! Ideje lennne negm pártpolikával foglalkozni! Lesz...m, hogy ki milyen szavazatot adott. Most van egy helyzet, amit együtt kell megoldani! A lényeg, hogy mindenki maradjon otthon!
A teremburáját
2020. április 11. 13:31
Neki (mármint a lódoktornak) az lenne a legnagyobb ajándék, ha a "diktatúra" elhalasztaná bizonytalan időre a választásokat! Maradhatna képviselő. -:))
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!