Eljött a Nyugat Waterlooja

2021. augusztus 23. 07:17

Kabul rózsája, Szabó Tímea most éppen szomorú, boldog vagy további szivárványos álmokat kerget?

2021. augusztus 23. 07:17
Topolánszky Ádám
Magyar Nemzet

„De hová tűntek a gyakran vehemensen artikulált elvek, amelyek mindeddig vezérelték őket? Szabó Tímea és Cseh Katalin most vajon ki mellett foglal állást? A tálibok vagy az imperialista Pentagon mellett? Biden úr gyakorlatilag megadta magát, össze-vissza zagyvál, hárít és torzít (ahogy általában szokott). Merkel Mutti pedig újabb minimum tízezer afgánt szeretne kimenteni, befogadni és persze majd szétosztani mifelénk is.

Nincs új a nap alatt, a szivárványos nyugati propagandaerők megsebzett gépezete tovább zakatol, biflázván az agyoncsépelt szólamot (amit már senki nem hisz), hogy a Nyugat legnagyszerűbb exportterméke a földgolyón a liberális demokrácia, amit mindenki torkán le kell gyűrni. És ezzel nem a tálibok igazát szeretném erősíteni. Sőt a tálibok a másik véglet. Egyik kutya, másik eb.

A tálibok vagy talibán (pastu eredetű szó) az iszlám radikális változatát képviselő szunnita iszlamista mozgalom és pastu nacionalista katonai szervezet. 2021-ben egyes felmérések szerint kétszázezer harcosuk volt. A mozgalom egyébként a pakisztáni afgán menekültek vallási iskoláiból ered. A CIA-nak nem kis szerepe volt a tálibok hatalmának megszilárdításában. Ugyanis az 1980-as években a CIA érdeke még az volt, hogy a szovjetek ellen harcoló mudzsahedin lázadókat felfegyverezzék és megerősítsék. Gyakorlatilag ezek túlélő alakulataiból fejlődött ki a talibán.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 62 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
121212
2021. augusztus 23. 19:21
"Eljött a Nyugat Waterlooja" "Ilyenkor nincs tennivalónk. Tejjel, cukor nélkül kérem a kávét." Lehet, hogy ez az ostoba nem sorolja saját magát és Magyararországot a Nyugathoz, de a valóságban a Nyugat része vagyunk. Ha ez a Nyugat Waterlooja, akkor ez Magyarország Waterlooja is. Élvezd a kávédat!
121212
2021. augusztus 23. 19:16
Ez a szerencsétlen se tudja eldönteni, hogy a demokráciaexporttal van baja vagy annak befejezésével. Most akkor az a baj, hogy bementek (velünk együtt), vagy az, hogy kijönnek (velünk együtt)?
annamanna
2021. augusztus 23. 17:11
itt van egy francia előadó, akinek az apját (egy ruandai építészt) a ruandai népirtásban megölték, ő az anyjával a testvéreivel Belgiumban nőtt fel. Itt egy klipje: https://www.youtube.com/watch?v=oiKj0Z_Xnjc És a tisztelt társaság arról szövegel (amit a szélsőliberó BLM-esek), hogy mindennek csak az az oka, hogy a fehérek megjelentek Afrikában/Afganisztánban/a Holdon, mert enélkül a fekák kibaszott boldogok lennének a dzsungelben! Például itt van ez a szörnyű áldozat Stromae, igaz, hogy rohadt nagy sztár a franciáknál, de gyakorlatilag ő is csak a gyarmatosító nyugati fehérek rablásainak az áldozata. Tök ugyanazt a mocskot nyomjátok, mint a BLM. Ugyanolyan idióták vagytok, sőt ha lehet, még rosszabbak is annál.
duzur
2021. augusztus 23. 16:10
Mondjuk, az oroszok se éppen büszkék az afganisztáni szereplésükre. És hiába kárörvendenek most ök vagy a kínaiak, mindkét ország retteg a fanatikus iszlámtól, aminek a legerösebb fegyvere, a halál megvetése. Vagyis a "mártír-halál" felmagasztalása, ami szerint öket a szépséges szüzek várják a túlvilágon...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!