Én az ellenzéki művész!

2021. augusztus 09. 15:18

Erre biztosan nem számítottak a homofób szarmagyar fideszesek.

2021. augusztus 09. 15:18
null
Kurtz ezredes
Kontra

„Újabb formabontó, polgárpukkasztó produkcióval jelentkezem, amelyik végre képes lesz arra, hogy felrázza ezt a nyomorék kis országot, és megbuktassa végre 0rbánt. Nézőim közül természetesen leginkább Önmagamra számítok! <3

Legelőször is azzal kezdem, hogy bemutatkoznék. Mutzinger Husi legendás osztályában végeztem, hiszen már az édesapám is kurva nagy atyaúristen volt. Sosem tudtam kinőni az árnyékából, ami mindig kurvára frusztrált, de azért csak felvettek ezzel a névvel az Országos Belpesti Zenebohócképezdébe, amit négy év taperolás után sikerrel elvégeztem. Pályám ekkor felfelé ívelt, kormányon voltunk.

Olyan kurva szép évek voltak, csak a nemlétező nácik kavartak bele az idillbe, de alapvetően úgy emlékszem ezekre az időkre, mint Belpest igazi aranykorára.

Ha külföldre mentem, az ottani kollégák mindig irigykedve jártak körbe, mint keletről érkezett, izgalmas, egzotikus, könnyen formálható anyagot. A szerepek ekkoriban csordogáltak, de azért éreztem a Nagymező utca közönségének szeretetét. Aztán egyszer csak minden elkezdett elbaszódni. A nácik megostromolták a TV-t, én pedig tudtam, hogy Magyarországról el kell menekülnöm. Persze még nem rögtön tettem ezt, mert nekem alapvetően ez a hazám, és nincs olyan beszédhibám, hogy rögtön anyanyelvi szinten beszéljek franciául, mint a Forintos Ádám meg a Pocsolyás Illa.”

Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 61 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kozmosz
2021. augusztus 09. 21:37
Te jó ég! Ez de ronda!
iIonah
2021. augusztus 09. 21:36
Ki ez a vasorrú banya a fényképen?
Akrabu17
2021. augusztus 09. 21:31
ez nő? nem csoda, hogy leszbi lett . ki az a barom aki ezt köpedéket bevállalja?
llnnhegyi
2021. augusztus 09. 18:12
Jól haladunk előre a kulturális tér visszafoglalása terén! Sárosdi karomolja az egész liberalbolsevista világot is. Szegény! Már Franciaországban sem találja a helyét. Nem lesz kormányváltás! Lilla! Nem! Soha többé liberalbolsevista hatalmat Magyarországon!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!