Csak a közelmúltban legalább 9 cikk jelent meg a klímakatasztrófáról!

2021. augusztus 10. 22:08

Orbán Viktor kormánya ezt az egészet klímahisztériának nevezi, és a saját zsákmányszerzését nézi csak ebben.

2021. augusztus 10. 22:08
Szabó Tímea
Szabó Tímea
Facebook

„Csak a közelmúltban legalább 9 cikk jelent meg a klímakatasztrófáról! Rekordmelegek, árvizek, erdőtüzek... A válság nem a jövő, hanem a jelen!

Szinte nem telik el nap úgy, hogy a világ vezetői kutatói vagy nemzetközi szervezetek ne figyelmeztetnének a klímakatasztrófára. De nem kellenek ehhez szervezetek sem, hiszen a saját szemünkkel látjuk, mi történik.

Ha nem változtatunk, eljön hamar az a pont, ahonnan nincsen visszaút, és a gyerekeinknek már nem adatik meg az az élet, ami nekünk.

Orbán Viktor kormánya ezt az egészet klímahisztériának nevezi, és a saját zsákmányszerzését nézi csak ebben.

A katasztrófa a nyakunkon van, így mindannyiunk felelőssége és közös érdeke, hogy a folyamatot megállítsuk. Ez csak egy felelős zöldminiszterelnökkel érhető el. Ez ma egyedül Karácsony Gergely!”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 91 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
fogas paduc
2021. augusztus 11. 14:32
Szóval, a covid előtt minden egyes adott pillanatban 3 000 000 millió ember volt a levegőben, ez azt jelenti, hogy minden egyes pillanatban 15 000 nagy utasszállító repülőgép volt a levegőben. Egy ilyen airbus 190-s repcsi óránként felzabál 5 tonna kerozint, azaz óránként 75 000 tonna kerozint a 15 000, ez egy nap alatt 1.8 millió tonnát zabálnak fel. akkor egy év alatt 6.6 milliárd tonna kerozin fogy el erre. Ráadásul a keletkező égéstermék jelentős része a tropopausában kerül szétpermetezésre, ami azt is jelenti, hogy az ott is marad egyszer s mindenkorra. Ha csak erről lemondana az emberiség, már jóval kisebb lenne a baj........
Kekec54
2021. augusztus 11. 14:31
Ezt a némbert az óbudai buta prolik választották meg országgyűlési képviselőnek. Ő mindennel foglalkozik, csak a kerületi emberek ügyével nem. Az önkormányzat feléli a vagyonát, eladnak mindent amit lehet, megvonnak minden anyagi forrást a kultúrális események rendezésétől, a Laborc utcai gyerektáborban, nincs víz a medencékben. A Rómaipartot védő gátépítést megtorpedózták párttársával Karácsonnyal. Remélem jövőre ennek meg lesz a jutalma és ők lesznek földönfutók!
Tisza009
2021. augusztus 11. 11:16
Ja, eddig azt hittem, az a klímahisztéria, ha szerda reggel te, Bence, Anna és Katika egyszerre posztoljátok, hogy azonnal cselekednünk kell. Jó, jó, azonnal cselekedjünk, de előtte pisilhetek egyet?
VeJoLa
2021. augusztus 11. 10:31
Szerencsére az egyik cikkben sem szerepel, hogy a Föld csak úgy menthető meg, ha Magyarországon Kabul Rózsáját ültetik valamelyik bársonyszékbe.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!