Alternatív tippek jóeNberkedésre

2021. szeptember 28. 12:30

A gyanútlan jóeNbereknek szeretnénk alternatívákat ajánlani elképesztő humánumuk kifejezésére.

2021. szeptember 28. 12:30
null
Kurtz ezredes
Kontra

„Ha a körúton belül lakunk, vagy esetleg a Csanády utcai kiszögellésben kicsit még át is lógunk a senkiföldjére, mindennél fontosabb az életünkben, hogy megmutassuk a hozzánk hasonló körúton belülieknek, hogy mennyire éterikusan csodálatosan nagyonó eNberek is vagyunk mink.

Könnyedén előfordulhat azonban, hogy éterikus jóságunkban nem észleljük a ránk leselkedő veszélyt, és afféle szabadbölcsész Steve Irwintként túlságosan közeli kapcsolatba próbálunk kerülni egy olyan megmentendő fajjal, ami esetleg tüskét b*sz a szívünkbe, de inkább megkövez, lefejez, vagy simán csak ledobna egy háztetőről.

Az ilyen gyanútlan jóeNbereket szeretnénk saját maguktól megmenteni, és reális alternatívákat ajánlani elképesztő humánumuk, és a mindenképpen másoknak megmutatandó jóeNberségük kifejezésére.

Éneklés ellenzéki kampánydalokban

Gyakorlatilag minden nap kijön egy új dalocska, és a hozzád hasonló belpesti művészeNberek kötelességüknek érzik, hogy egy szempillantás alatt szénfeketére égessék vele az állítólag legendás életművüket. Miért ne tennéd hát meg te is?

Úgyis imádsz szerepelni, kornyikálni, illegetni magadat, és a kampánydallal csak a többieknek ártasz, nem fog vascsővel agyonverni, miután leesik neki, hogy csak azért ráncigáltad fel a penthouseodba, hogy sebből szájba megcsináljon egy ilyen egzotikus kis kampánydal.

Win-Win szituáció mindenkinek, kivéve a normális embereket, akik inkább az előbbit választanák neked. Haladóbb és elvetemültebb művészemberek vállalhatnak rapbetétet is!”

Nyitókép: YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2021. szeptember 29. 09:26
Ne feledjük, a lipsik retterentesen érzékenyek távoli vidékek lehetőleg megoldhatatlan problémái irányába. Érzékenynek lenni pedig az ő szintjükön egy cselekvés, hiszen felhívták a figyelmet valamire, amit másoknak kell megoldani. Ha pedig hatalomra kerülnek, akkor megindul a pofázás és abbamarad a cselekvés. Aminek a vége az, hogy mire elkergetik őket, addigra már rendesen ég a ház, de mégsem, akkor az csak azért van, mert már nincs semmi éghető benne. A lényeg, hogy káoszt hagynak maguk után és rendet kell csinálni. Amikor pedig ennek nekilát valaki, nos ez néha félresiklik.
Istók3
2021. szeptember 28. 12:56
"Sőt, mostantól random pénztároscsajokat se rúgathatsz ki a szeretet ünnepén csak úgy a social médián keresztül azért, mert belemartak a gigantikus egódba." Ez mi volt? Erre emlékszik valaki?
Nehidd El
2021. szeptember 28. 12:54
"Keress valami ügyet, ami megérinti a belpesti szíveket. Meg valamit, ami jó messze van onnan! Természetesen nem kell igazából, csak tegyél ki valami béna profilkép-keretet, amivel Párizsért imádkozol (természetesen Isten ettől még csak egy buta mese marad, senki nem fogja megkérdezni Belpesten, hogy mégis kihez imádkozol, ha nincs...), megmented a boJgót a pálmaolajtól, eloltod az amazóniai erdőtüzeket, felszabadítod Tibetet, vagy visszafagyasztod a sapkát a jegesmedvék ülepe alá. Tök mindegy, csak nehogy valami magyarkodós szar legyen."
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!