Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az Index műsorának legújabb adásában mentegetve volt a pedofília!

2021. november 08. 21:23

Védjük meg a gyermekeinket!

2021. november 08. 21:23
null
Kulifai Máté
Kulifai Máté
Facebook

„FELHÍVÁS!!

Elfogadhatatlannak tartjuk, hogy az Index Konyhanyelv című műsorának legújabb adásában mentegetve volt a gyermekek elleni szexuális abúzus és a pedofília! Ha Ön sem menne el szó nélkül a botrány mellett, tegyen panaszt a YouTube-on és a Nemzeti Média és Hírközlési Hatóságnál (NMHH)! 
Védjük meg a gyermekeinket!

  • A műsort az alábbi linken találja (16:40-től az említett rész, a videó alatt van a bejelentés gomb, arra kattintva lehet panaszt tenni).
  • A hatósági bejelentést itt tudja megtenni.”

Nyitókép: index.hu YouTube

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2021. november 09. 08:39
A 60-as évek hippinemzedéke és újmarxista ideológusai, különösen a franciák, Vörös Dani, elég pedofílpártiak voltak, Wahorn valószínűleg erre próbál utalni, igaz elég szerencsétlenül, mellesleg az LMBTQ ugyanebbe az irányba halad - mondhatni az előbbiek elhagyott lőállásait igyekszik elfoglalni. (Ld. Cohn Bendit "óvóbácsi visszaemlékezéseit")
csuszka
2021. november 09. 01:39
Ezt hívják szólásszabadságnak, barátom. Az ilyen témákat jobb kibeszélni, ahelyett hogy a cancel culture eszközeihez nyúlnánk. Számomra is hihetetlen és undorító volt, amit Wahorn mondott, nem gondoltam, hogy komoly emberek mentegethetik gyerekek szexuális zaklatását. DE a beszélgetés pont ezért volt hasznos, mert kiderült belőle, hogy ez sajnos egy jelenlévő attitűd a társadalomban.
Ooomph
2021. november 08. 21:42
Az LMBTQ nyomulásnak is ez a lényege, ezt akarják elérni, egyre gyorsabb ütemben erőltetik és egyre beljebb nyomulnak az ajtón, hogy a pedofíliát elfogadottá tegyék. Aztán 20 év múlva nézünk, hogy a törvény majd őket védi és nem védhetjük meg gyermekeinket - majd mi leszünk meghurcolva.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!