A jó választás: Éric Zemmour

2022. január 17. 17:50

A francia jobboldal feloldódott a globalizációban, semmiben sem különb Macronnál.

2022. január 17. 17:50
null
Pierre Cassen, Jacques Guillemain
Magyar Nemzet

„A fő cél: harc Marine Le Pen pártja és az Identitás Nemzedék mozgalma ellen, illetve behódolás a brüsszeli globalisták parancsuralmának. Mit is mondott Xavier Bertrand nemrégiben Éric Zemmournak? »Tudom, hogy nem magas szintű politikát folytatok. De hát senki sem folytat ma magas szintű politikát. Az elnökválasztás sem valamiféle vizsga, hanem verseny. Le kell győzni a másikat.«

Persze a vakok országában a félszemű is király. Ez a jóember ugyan tudatában van alkalmatlanságának, mégis azon igyekszik, hogy majdan egy olyan országot kormányozzon, amely jelentős nukleáris hatalom és vétójoga van az ENSZ-ben. Észbontó! És ne feledjük: ő a jobboldal fő esélyese! Egy tehetségtelen senki, aki ugyan nem tagadja hiányosságait, de azért szeretné átszakítani a célszalagot.

A nép rászedését gyakorolják nap mint nap. Tragédia, ami nálunk folyik. Nem lehet számítani rájuk, mert mindig cserben hagyták a választóikat. Eszük ágában sincs megvédeni a francia identitást az egyre erősödő fehérellenes küzdelemben. A francia jobboldal a macronizmus fénymásolata. Nincs is min csodálkozni, hiszen oly sokan csatlakoztak közülük hozzá, Franciaország sírásójához.

Csak akkor képes megmaradni ez az ország, ha mi, nemzeti baloldaliak is teljes mellszélességgel Éric Zemmour mögé állunk. Ő az egyetlen, aki képes megvédeni hazánkat a teljes káosztól. Csak ő képes nemet mondani a brüsszeli őrültségekre, ő tudja érvényre juttatni a követelményt, ami nélkül a haza elpusztulna: »La France d’abord!« (A haza mindenek előtt!) Ezért van szükség minden rá leadott szavazatra már az első fordulóban. Lejárt az üres ígéretek ideje, a sehova nem vezető szónoklatok órája. Fel kell ébrednünk, ha nem akarjuk, hogy Franciaország hajója végképp zátonyra fusson.”

Fotó: Jaak Moineau / Hans Lucas / Hans Lucas via AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 15 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hátakkor
2022. január 18. 08:38
Frankhon már elveszett. Talán vidéken van még erő, de a városaik elvesztek.
mucsay
2022. január 18. 06:50
mindketten komolytalanok, sztem és macron simán győz. a nemzeti oldal külföldön mindenhol szélhámosok kezébe kerül. mintha nekünk a jobbik, a maki meg a jeszenszky jelentené a választási lehetőséget.
Madasa Hatter
2022. január 17. 21:08
Valaki szóljon ennek a jóembernek hogy elkéstek. Sárközy kormányzása alatt kellett volna visszafogni a faszfejségeket, kibaszott szigorú bevándorlási politikát folytatni és betartani a németeknek ahol lehet. A hajó a franciáknak már elúszott. Hamarosan kisebbségben lesznek a fehér keresztények, nagyjából egy évtizeden belül. A Francia hagyományok és kultúra pedig szépen elsüllyed a fekete iszlámban. A homárokat és liberálisokat rövid úton kiebrudalják az iszlamisták mindenhonnan és elkezdődik a terror a fehérek ellen vidéken is. A hadsereg az utolsó remény Franciaországnak. Egy puccs és egy teljesen új köztársaság nacionalista és faji alapon a megoldás.
themen
2022. január 17. 20:09
Éric Zemmour soha nem lesz elnök, viszont elveszi Le Pen esélyét is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!