Erre varrjanak gombot, akik azt mondták, hogy Orbánék direkt el akarják veszteni a választást!

2022. január 14. 09:57

A miniszterelnök úr most olyat húzott, hogy ihaj!

2022. január 14. 09:57
null
Aradi Péter
Azonnali.hu

„Bevallom, 16 év kormányzás, meg alaptörvény, meg hajléktalanok, meg melegek, meg az ellenzékiek, meg úgy a fél ország üldöztetése után nekem még bőven maradtak kétségeim afelől, hogy Orbán Viktor nagy formátumú politikus-e. De a miniszterelnök úr most olyat húzott, hogy ihaj!

Szóval kétharmad ide vagy oda, külpolitikánk az nincs. Ha Putyin azt mondja, jönni akar, akkor Putyin jön. Ha Erdoğan azt mondja, kell a pincsilájk, akkor Erdoğannak repül a pincsilájk. Ha megüzenik, hogy a saját emberi közé lövető kazak Tokajevet kell szeretni, akkor Tokajevet szeretjük, ez van.

Aztán itt van a Fudan is. Szegény Orbán kínjában már nem tud mit felajánlani a kínaiaknak, hogy valahogy felkeltse a figyelmüket. Ahhoz is Putyin meg Vučić kellett, hogy felhívják Orbán figyelmét, hogy hahó, itt a Balkánon egy ember, aki egy kis lovettáért az anyját is eladná.

A gazdaság olyan, hogy néha meg kellett kérdezni Merkelt, hogy valami belefér-e, aztán ha belefért, akkor ment is. Olyan, hogy oktatás nincs, olyan, hogy egészségügy meg nem is volt.

A belpolitika meg olyan, hogy a kormányközeli lapok orosz mintára működnek, a homofób propagandatörvény és korábban a civiltörvény orosz mintára készült.”

Nyitókép: MTI/Benko Vivien Cher

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 70 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
misi1962
2022. január 15. 01:18
még egy hülye aki ujságírónak képzeli magát de legalább tud irni ha értelme nincs is mindegy csak megfizessék érte
Harci pingvin
2022. január 14. 21:05
Sőt! A földönkívüliek, a bálnák, a hőscincérek és a trasznyulakat üldözése is a terhére róható!
Hannibal
2022. január 14. 19:57
Nem Aradi Péter ez, hanem Olmützi.
józan paraszti ész
2022. január 14. 18:59
Ki a f@szom ez a pöcs?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!