MZP, a halálkufár

2022. január 02. 21:23

Jézus a kufárokat kiverte a templomból.

2022. január 02. 21:23
null
Kis Ferenc
Magyar Nemzet

„Köszöntöttük az új évet, ilyenkor mindenki bizakodó, árad a kedvesség, a jóakarat az emberekből, minden év elején valamennyire újjászületünk. Vannak azonban kivételek, olyan megátalkodott emberek, akiknek lelkét és tudatát a gonoszság fogságban tartja. Még szomorúbb a helyzet, ha egy ilyen ember a kereszténységével kérkedik, tetézve a bűnt.

A baloldal miniszterelnök-jelöltje újévi üzenetet küldött a magyaroknak, és a videóban felsejlett a pokol mélysége. A választásokra utalva azt mondta: »A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok.« A hódmezővásárhelyi polgármester tehát azzal vigasztalta magát és maradék szimpatizánsait a drasztikus népszerűségvesztését mutató felmérések tükrében, hogy talán elegendő számú Fidesz-szavazó idős ember esett áldozatul a járványnak ahhoz, hogy tavasszal a választásokon ne győzzenek a kormánypártok.

Nem sokkal e gyalázatos mondat után jelent meg a brit The Guardian vasárnapi kiadásában egy cikk, amelyben a baloldal jelöltje igaz kereszténynek hazudja magát, azt állítva, hogy ő már akkor is templomba járt, amikor Orbán Viktor KISZ-tag volt. Ekkor, 1977-ben a hódmezővásárhelyi polgármester ötéves volt, vagyis kisgyermek, akit nyilvánvalóan a szülei vittek templomba, ebben a korban még senki nem lehet öntudatos keresztény, szellemileg nem érett még rá.

De a nagyobb probléma az, hogy ez az ember önmagát igaz kereszténynek meri nevezni ma is, miközben idős emberek halálát üdvözítőnek tekinti, mert az szerinte a saját választási esélyeit növeli. Ezt a kijelentést nem lehet másként értelmezni, mint halálkufárkodásnak. Jézus a kufárokat kiverte a templomból. Aki felebarátainak halálából remél hasznot, akár politikait is, az a kufárkodás minősített esete. Mostantól egyetlen keresztény vagy bármilyen vallású, akár ateista jóérzésű ember sem vállalhat közösséget ezzel a halálkufárral.”

Nyitókép: Földházi Árpád

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Dezsőke2022
2022. január 03. 08:09
a Covid valóban megtizedelte az időskorú lakosságot, ez tény,- enne ellenére e tény bizonyos kontextusba helyezése, politikai célzatú felhasználása, kampányba emelése netto felér a KEGYELETSÉRTÉSSEL! Az időskorúak bármiféle, bármilyen irányú politikai hovatartozásukat vagy választói szándékukat stigmatizáló megjegyzések pusztán erkölcsi okok miatt sem megengedhetőek. Márki-Zay Péter naponta, szinte minden megszólalásával bizonyítja a miniszterelnöki aspiráns szerepre, feladatra ALKALMATLANSÁGÁT! Politikusi devianciája feltehetően személyiségéből adódik, ebből következően pozitív változás egy esetlegesen betöltendő politikusi pályán nem várható.
Láncfűrészes Attasé
2022. január 03. 07:46
Ja, de bezzeg az orbánizmus a kurva sok halottal, meg az egész egészségügy, az nem halálkufárkodás, balfasz Káslerral az élen, akit inkább eldugnak, meg régészkedik, csak a COVID-ért ne lehessen felelős. Még eü. miniszter sincs, egy dugdosott államtitkár van, nehogy számon lehessen kérni fideszes politikusokat bármiért is... Esetleg a Pintérsanyi bácsit :) Semmi sértőt nem mondott, és még az sem igaz annyira, csak a hópihe búmereket uszítja a nersajtó, hogy áldozatpózban óbégathassanak. Talán nem halt meg sok nyugdíjas sajnos? Ja de. Nagy részük fideszes? Naná. A fiatalok meg kevésbé reagálnak orgazmussal a szektás fideszpolitikára, pláne, ha egy érettségit le tudnak tenni, vagy egyetemisták... Gyurcsányozást is leszarják... Nincs itt semmi látnivaló, göbbelsztóni habosítása a köbön ismét.
kovácslajos1930
2022. január 03. 00:57
Szerintem az idézett mondat, csak a valóság amit a kormánymédia belemagyaráz hazugság, de ez őket nem zavarja. Csak a fideszes szavazók nem látják, hogy ez választási járványkezelés, nem számít hányan halnak meg, csak semmi népszerűtlen intézkedés
dryannwolf
2022. január 03. 00:00
"a kereszténységével kérkedik..." - Én, mint őszinte ember, KISZ-tag voltam, de toporzékoltam, már akkor is - vigyenek engem templomba! Nem nyafognék, de most már késő: a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!