Az élet azután…

2022. február 05. 19:23

Az ellenzéknek nem része a győzelem egyetlen lehetőségét elutasító Kétfarkú Kutya Párt.

2022. február 05. 19:23
null
Bruck András
Facebook

„A választások előtt érkező irdatlan pénzeső hitel, nincs mögötte gazdasági teljesítmény. Amúgy épeszű és tisztességes miniszterelnök soha nem is nyúlna ennyire kártékony eszközhöz azért, hogy választást nyerjen. Demokráciákban nem kell mindenkit megvásárolni, a választás nem élet-halál kérdése. Orbán maga tehet róla, hogy számára az lett – és így sajnos nekünk is.

A végre-valahára egyesült ellenzék szerencsére sokkal jobb állapotban van, mint korábban, de ennek az ellenzéknek nem része a Fidesz által toborzott Gattyán György, a kommunista Thürmerrel szövetkezett Szanyi Tibor, valamint az előválasztást és az összefogást, azaz a győzelem egyetlen lehetőségét elutasító Kétfarkú Kutya Párt: Gergő & Suzy százmilliókat jövedelmező magánbiznisze. Ne tudnák, hogy az ország jövője alighanem pár százalékon fog múlni, és esetleg éppen ők foszthatják meg ettől az ellenzéket? Az ellenzéket? Az országot.”

Nyitókép: MTI / Németh György

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 58 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kata56
2022. február 06. 14:26
Be akarják magyarázni hogy Kutyáék nem libsibolsik... De..azok.. Akkor is ha mást hazudoznak saját magukról. Meg ha ez a fazon is mást hazudik róluk. Amint lehetőségük adódik azonnal összebutoroznak a libsibolsi bagázzsal...persze megkérik az árát.. Van már most is jópár koalíciójuk önkormányzatokban..
Mátyás01
2022. február 06. 12:50
Az ellenzéki pártok összefogása kb. annyira etikus, mintha egy utcai verekedésnél egy emberrel hatan szállnának szembe és még úgysem tudnák megverni. De ha véletlenül sikerülne, akkor 2 perccel később már egymásnak esnének.
Gullwing
2022. február 06. 11:11
Ki ez a fasz? Csak nem egy sokad osztályú nyomorgó zsidó "művész" akit kihagytak a léosztásból?
kaltran
2022. február 06. 10:44
Ne sírj tata, ha úgy alakul, a kutyák úgy fognak hozzátok simulni mint a huzat. De az se ment meg titeket a pöcegödörtől.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!