Bruck András szerint százmilliós magánbizbisz a Kétfarkú

2022. február 05. 19:32

Itt a tömérdek pénz! Szemben a koldusszegény DK-val.

2022. február 05. 19:32
null
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„Bruck András szerint százmilliós magánbizbisz a Kétfarkú. Ez jó hír annak a KKP aktivista és önkormányzati képviselő barátomnak, aki a minap részletezte nekem a csóróságát. Itt a tömérdek pénz! Szemben a koldusszegény DK-val.

De a viccet félretéve, olyan szomi, hogy az SZDSZ még mindig képtelen felfogni, hogy nem ő diktálja az irodalmat meg a közbeszédet.”

Nyitókép: Mátrai Dávid

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
soosandras
2022. február 06. 05:52
Bangóné a megoldás szinte mindenre.Ha valami nincs ő megszerzi.
Robertoo
2022. február 05. 22:17
Hát, persze! Érzik, hogy nagyon kevés szavazat várható, mindet össze kellene seperni. Esetleg ellehetetleníteni a kutya pártot, elbizonytalanítani a kétkedőket. Nehogy a kétfarkúakra szavazzanak. Aljas.
Google
2022. február 05. 20:34
Nem az SZDSZ diktálja az irodalmat és a közbeszédet? Jaj. Na, akkor ezért nincs itt demokrácia, ezért kell a Nagy Ervineknek megsokszorozniuk az erejüket. És a Schilling is elment, euro lett belőle. Szomorú a zélet!
nemecsekerno_007
2022. február 05. 20:30
A Kétfarkúak már csak annyira viccesek mint a Buchenwaldi Bohócdoktorok. Bruck meg egy beltenyészett fasz, akinek lejárt a szavatossága.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!