Lukács László veszi át Balczó Zoltán parlamenti mandátumát

2014. május 28. 18:08

A Jobbik elnökségének szerdai döntése szerint Lukács László veszi át Balczó Zoltán parlamenti mandátumát, miután az alelnök Brüsszelben EP-képviselőként folytatja.

2014. május 28. 18:08

Lukács László veszi át Balczó Zoltán parlamenti mandátumát, miután az alelnök Brüsszelben EP-képviselőként folytatja - erről szerdán döntött a Jobbik országos elnöksége.

 
Lukács László a párt országgyűlési választási listáján a 26. volt, Jász-Nagykun-Szolnok megye karcagi központú választókörzetében pedig egyéni képviselőjelöltként indult.
 
A Jobbik MTI-hez szerdán eljuttatott közleménye szerint a döntésben fontos szempont volt, hogy Balczó Zoltán a törvényalkotási bizottság tagjaként dolgozott, és Lukács László jogászként ebben a grémiumban is átveszi elődje szerepét.
 
Balczó Zoltán, a párt alelnöke vasárnap a Jobbik európai parlamenti listájának második helyéről szerzett EP-mandátumot, s korábbi tájékoztatásának megfelelően a brüsszeli képviselőséget választja.
 
 

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2014. május 28. 20:13
Mikor és kinek adja át majd az EP mandátumát, nem tudja valaki? Vagy most nem küld a Jobbik kémet a helyére?
kamasuka
2014. május 28. 18:17
OMG! Kimegy? Csalódtam ... :( De komolyan. Megértem, az anyagi részét és hogy félre akarják állítani, de csalódtam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!