Gyurcsány Ferenc hozzászólt a róla szóló film előzeteséhez

2021. május 26. 12:57

A DK elnöke, ahogy várható volt, leértékelte a filmet.

2021. május 26. 12:57
null

Ahogy megírtuk, kijött az őszödi beszédről és következményeiről szóló film előzetese, amit a 24.hu is közölt és megosztott közösségi oldalán.

Ehhez a poszthoz szólt hozzá Gyurcsány Ferenc:

– írja a DK elnöke.

Íme a lényeg egy képen:

Kép forrása: a film előzetesének Youtube-videója

Összesen 126 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jason Bourne
2021. május 27. 08:37
Ezek szerint Gyurcsány is az a fajta gyökér, amivel tele van az IMDB meg a Port fóruma, hogy előzetes alapján értékel egy filmet. Mindegy jó lesz ez, nem tudom mikorra időzítik a bemutatót, valamikor késő őszre kellene, hogy a választásig megmaradjon az élmény és véletlenül se ez a tetű banda nyerje meg.
Rocktoberi
2021. május 26. 22:07
A moslékkoalíció úgy akult meg, hogy mindenki beleszart a bográcsba, gyurcsány megkeverte, alárottyantott, és kész. Ha nem vigyázunk mindenki kap belőle egy gőzölgő tányérral.
Aerion
2021. május 26. 19:29
Még be se mutatták a filmet, akkor mi ez az imdb 2,6?
Zod
2021. május 26. 18:36
"Őszbe fordul a zilált haj, Már nem holló, nem is ében; Torz-alakú ránc verődik Szanaszét a síma képen. Oh! irgalom atyja, ne hagyj el. S Ágnes asszony a patakban Régi rongyát mossa, mossa - Fehér leple foszlányait A szilaj hab elkapdossa. Oh! irgalom atyja, ne hagyj el." Örökké magyarázhatod Böszme.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!