„Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!” – kiabálták az autósok az öngyilkosságra készülő fiúnak

2022. május 20. 21:01

Amikor a rendőröket meglátta a fiatal, annyit mondott nekik, hogy „Lőjetek le!” A kiérkező járőrök megakadályozták a tragédiát.

2022. május 20. 21:01
null

Szerda délután egy fiatal fiú a Margit hídról akarta levetni magát a Dunába, és csak a szerencsén múlott, hogy a rendőrök időben vissza tudták őt rántani a korlát víz felőli oldaláról – számol be a Blikk. Fináncz Dominik telefonálás közben észrevette, hogy egy reményvesztett fiú a Margit-hídon akar öngyilkos lenni. Egyből letette a telefont, majd odament hozzá, s kérte, mondja el, mi a baj, segít neki. Az öngyilkosságra készülő fiú azt mesélte, hogy kidobták a szülei

A férfi a rendőrök kiérkezéséig beszélt a sráchoz, de nem volt könnyű dolga, ugyanis miközben nyugtatta őt, a mellettük elhaladó autósok közül voltak, akik üvöltöztek a fiatal fiúnak, hogy „Rohadjál meg! Dögölj meg! Gyerünk, ugorj!” Ezek után nem meglepő, hogy amikor a rendőröket meglátta a srác, csak annyit mondott nekik, hogy „Lőjetek le!” A kiérkező járőrök megakadályozták a tragédiát.

(Fotó: Városnézésre érkezett turistákat szállító Hop On Hopp Off Budapest emeletes autóbusz halad át Budáról Pestre a Duna folyó felett átívelő Margit hídon, egy gyér járműforgalmú, napfényes téli hétvégi napon. A Duna vízállása az évszaknak megfelelően alacsony, a partvédő kőrakás jócskán kilátszik a folyó vizéből az idősebb Antall József nevét viselő rakpartnál.MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba)

Összesen 143 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Catherine80
2022. május 23. 13:39
Egy kommentelő sem ismeri az felek pontos körülményeit, köztük a balhés kamaszét sem. Mégis véleményt nyilvánítanak, nem tűnt fel?
Burmin
2022. május 22. 10:58
Köszönöm a fiatalembernek a hőstettét. Szégyelljék magukat a kiabálók !
Cyklon
2022. május 22. 10:03
Az élet megmentése nemcsak emberi kötelesség, hanem igazi humánus cselekedet. Aki ártatlan ember halálát kívánja, az gyilkos.
Catherine80
2022. május 21. 21:47
A szülei sem ok nélkül, váratlanul dobhatták ki otthonról, hanem egy hosszabb folyamat eredményeként, de erről persze nem szól fáma. A kamaszkor nehéz, mindenkinek át kell esni rajta, de a többség mégis meg tudja oldani köztéri vaklárma és sajtómegjelenés nélkül; miért nem inkább őket illeti az együttérzés, elismerés, stb.? Ne a balhés srácból csináljunk már hőst.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!