Első fokon bűnösnek találta a bíróság Szél Bernadettet

2023. március 07. 20:49

Az egykori ellenzéki politikus fellebbezett az ügyben.

2023. március 07. 20:49
null

A bíróság első fokon bűnösnek találta az LMP korábbi társelnökét. Szél Bernadett valótlanságot híresztelt két éve egy Facebook-bejegyzésben – mondta el a Hír TV-nek a Pest Vármegyei Kormányhivatal főispánja.

Tarnai Richárd büntető-feljelentést tett rágalmazásért, és egy személyiségi jogi pert is indított, a jó hírnév megsértése miatt.

„A bíróság ítéletében kimondta, hogy Szél Bernadett vádlott, bűnös rágalmazás vétség elkövetésében és ezért őt a bíróság megrovásban részesítette. Ez egy első fokú ítélet, mert Szél Bernadett vádlott, akit bűnösnek mondott ki a bíróság fellebbezett ügyvédjével együtt, mert a döntés még nem jogerős (...). A bíróság ítéletében az is szerepel, hogy a további bűncselekménytől eltiltja Szél Bernadett vádlottat, azonban

 – mondta a csatornának Tarnai. 

A főispán nyilatkozatát alább tekinthetik meg:

Nyitókép:MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Reszelő Aladár
2023. március 08. 20:51
5 éve melózik, hogy az újabb Fidesz győzelem után végre lecsukják. Most talán összejön neki.
NERbot
2023. március 08. 14:00
Hallatlan, hogy egy parlamenti képviselő valós, dokumentált tényekkel rágalmaz egy főispánt!
zorroro
2023. március 08. 10:42
1. Szél feljelentést tett ismeretlen tettes ellen egy közügyben 2. A rendőrség elkezdett nyomozni egy konkrét fidesznyák ellen, és ezt megírta Szélnek, aki kiposztolta a választ mint közérdekű közleményt 3. De a rendőrség később meggondolta magát, mégse nyomoz a fidesznyák ellen 4. Szélt rágalmazás miatt elmarasztalták. Fasza bíró, fasza bíróság.
Búvár Kund
2023. március 08. 08:11
Ez vmi friss kép? Szegény Berninek kiesett a csecs a szájából, nem futja drága kozmetikusra meg fodrászra, csak vmi olcsó zutyult szeszre... Naggyaon randa lett, bár szép sose volt, de legalább sikerült normálra turbózni képviselő korában De most úgy néz ki, mint vmi külvárosi kukabúvár, megfürdetve, tiszta ruhában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!