Becsengetnek: szeptembertől újra tüntetésbe kezdenek a diákok, sőt, „harca készülnek”

2023. augusztus 22. 18:22

A nagy hírt az ikonikussá vált ferencvárosi padon jelentették be.

2023. augusztus 22. 18:22

A Ciivl Bázis és a Pedagógusok Demokratikus Szakszervezete kedden a ferencvárosi Tompa utcában tartott sajtóeseményén jelentette be, hogy a nyári szünet végével újra tüntetésekbe kezdenek. Azt mondták, jövő péntektől minden nap akcióznak, folyamatosan kint lesznek az utcán. 

Harca készülünk”

– közölte a 24.hu tudósítása szerint az Egységes Diákfront egyik tagja.

A bejelentés alapján szeptember 15-én Budapesten terveznek megmozdulást, míg egy hétre rá országszerte akarnak tüntetni, ezekre készülnek a diák- és tanárszervezetek. A bejelentés helyszíne az ikonikus, nyáron többször is átfestett ferencvárosi pad volt, mely az elmúlt hetekben fekete-fehér-piros színekben virít, rajta a tanártüntetések logóival. 

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

 

Összesen 72 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Csomorkany
2023. augusztus 24. 17:42
Reménytelenek. Mi köze a bérharcnak a buzikhoz?
KBA98
2023. augusztus 23. 16:41
Seggbe kell rúgni őket! Az a dolguk, hogy tanuljanak, az őket lefizetőket és megtévesztőket 10 év börtönre ítélném, persze munkával egybekötve csak nem a kényelmes iskolába! Meg kell szűrni azokat, akik pedagógusként szeretnék tengetni további életüket. A rengeteg szabadidővel,a sok kirándulással, a sok fizetéssel!
istvanpeter
2023. augusztus 23. 11:49
A rohadék fasiszták a jórészt kiskorú diákokat használják golyófogónak, hogy nem sül le a bádog a pofájukról.
Héja
2023. augusztus 23. 10:35
Netán tanulni is kéne...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!