Javított-e bármit az ellenzék helyzetén a főpolgármester?

2023. november 20. 07:28

Aki Budapest 150. születésnapján a belvárosba látogatott, azt nyakig érő szemét fogadta a 7. kerületben.

2023. november 20. 07:28
Fodor Gábor
Fodor Gábor
Index

„Az ellenzéki pártok közben leginkább a jövő nyári választásokkal foglalkoznak. A legnagyobb érdeklődést a hazai baloldalon a Demokratikus Koalíció és a Momentum konfliktusa váltotta ki. A DK elég egyértelműen törekszik arra, hogy a baloldalon csak ő maradjon talpon június után. E logikus törekvésnek akár még a választási eredményt is hajlandó alárendelni. Egyértelműen ők számítanak a baloldali térfél erőközpontjának, ezért is támadta meg a DK-t az egyre gyengülő, veszélyes helyzetbe jutott Momentum.

A tettek és a szavak kiáltó ellentéte nem segíti a lila pártot abban, hogy végre politikai mondanivalóval álljon elő. A hiányzó tartalom, az üresség – ahogy Ungár Péter, az LMP elnöke pontosan és önkritikusan megjegyezte – azt eredményezi, hogy ezen az oldalon a pozícióharcok jelentenek fejleményeket. Ez az elképzeléshiány és zavar megmutatkozik a főváros működésében is: aki Budapest 150. születésnapján a belvárosba látogatott, azt nyakig érő szemét fogadta a 7. kerületben.

Nem sikerült úgy ütemezni a lomtalanítást, hogy legalább ezen a napon rend és tisztaság legyen az ország szívét jelentő városban. A jövő évi önkormányzati választáson szokás szerint kiemelt jelentősége lesz a fővárosi eredménynek, ezért érdemes a baloldali ellenzéknek feltenni a kérdést önmagának: javított-e bármit a helyzetükön az, hogy az elmúlt 5 évben Karácsony Gergely vezette a várost?”

Fotó: MTI/Illyés Tibor

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 67 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. november 20. 18:20
A balliberális eszmék az Alzheimer-kórhoz hasonló módon leépítik az agyat!
tapir32
2023. november 20. 18:18
A liberalizmus elszakadt a létrehozójától a keresztény kultúrától. Megújulásra képtelenné vált, önmagát ismétli, kiüresedett. A konzervatív gondolat szerves fejlődés eredménye és megtartotta kapcsolatát a kultúrával és a kultusszal. Ma a konzervatív gondolat jelenti a fejlődést, a kultúrát és a jövőt. Jobboldali és konzervatív mindaz, amivel szemben a baloldal létrejött. Egy ellen-mozgalom szükségképpen foglya marad annak, ami ellen támad! Tkp. baloldalon nem kultúra, hanem kultúra ellenesség van! A kultúra eredendően jobboldali és konzervatív! Baloldalon csak ideológiák vannak!
alexandrosz-2
2023. november 20. 17:57
Ez a zsidó buzi ott ártott és árt a magyarságnak, ahol és ahogy csak tudott és tud, a mai napig is. Amikor a sokadjára szavazásokon megbukott pártja oszlásnak indult, akkor sokszázmilliónyi köztartozást hagyott maga után, meg a rémtetteik emlékét. Erre a cuckoldkonzi mandineres buzi zsidó haverjai idetolják a pofánkba rendre, mintha lenne bármi más dolga is, mint a tartozásaik visszafizetése és a bocsánat kérés a magyarok ellen elkövetett aljas tetteik miatt. Míg mindez nem történik meg, nagyon hülyének kell lenni, hogy a zsidó hasbarájának bárki bedőljön, hazudjon bármit is és tolják a cuckoldkonzis zsidó buzi haverjai akárhányszor is ide a pofánkba.
ghelmddfd
2023. november 20. 15:58
Javított-e bármit az ellenzék helyzetén a főpolgármester? Aki Budapest 150. születésnapján .................... Nem javít, hanem rekkent. Nem ellenzk, nem el, hanem al, így alanda, antanda, fájand magyarul. A helyzet egy bullshit hang, inkább a letl a leg, a-val flektálva lagu. Nem szület, magyarul bírtavál. Magyarul pógár. Nem belváros magyarul, hanem innenőru vagy innenőrda.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!