A mi keresztutunk most nem a nagyhéten zajlott

2024. március 24. 21:39

A nézők mögé lopózva, a magasból látszik leginkább, hol vagyunk, mi az értelme ennek az egésznek.

2024. március 24. 21:39
Ókovács Szilveszter
Ókovács Szilveszter
Facebook

Nyitókép: Ficsor Márton / Mandiner

 

„Virágvasárnap délelőtt újraindítottuk az életet az operás kollégákkal, teljes szépségében szól a Don Giovanni. A mi keresztutunk most nem a nagyhéten zajlott, de mindegyikünk számára létkérdés volt, hogy az igazi Nagyhétre véget érjen a lázas állapot: holnaptól már a jövő évad bérletújítása zajlik.

Megvannak a tanulságai, de most hadd legyen legfelül az öröm: profi műszak dolgozik a csodálatos zenekar, énekkar és a legjobb magyar énekesek körül. A nézők mögé lopózva, a magasból látszik leginkább, hol vagyunk, mi az értelme ennek az egésznek. A magyar közönség szolgálata – és ez mától újra valóság. Köszönöm minden kollégámnak!”

***

 

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-76
2024. április 28. 00:18
🍓 ️ ­­­A­­ ­d­­­ö­g­ö­s­ ­­l­­­á­­n­y­­o­k­­­ ­­­v­­á­r­­n­a­­k­­ ­­r­á­d­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­­𝗠𝟰­­­.­­𝗙­­­𝗨­­𝗡
Lakat1983
2024. március 25. 18:48
Igazi bolsi patkánytempó, amit a hadseregnyi közalkalmazott művel az Operában. Velünk, nézőkkel - és Ókováccsal is.
ekeke1
2024. március 25. 16:31
És a sok tízmilliós kárt a sztrájk miatt elmaradt, megpocsékolt előadások miatt ki fizeti?
Karbantartó9
2024. március 25. 16:11 Szerkesztve
Tisztelettel, az lenne a kérdésem, hogy az alábbiak közül miért nem játszik egyet sem az Operaház vagy az Erkel? A kékszakállú herceg vára (A kékszakállú herceg vára) - Bartók Béla A sevillai borbély (Il barbiere di Siviglia) - Gioacchino Antonio Rossini A varázsfuvola (Die Zauberflöte (K 620)) - Wolfgang Amadeus Mozart Aida (Aida) - Giuseppe Fortunino Francesco Verdi Bánk bán (Bánk bán) - Erkel Ferenc Bohémélet (La Boheme) - Giacomo Puccini Carmen (Carmen) - Georges Bizet Figaro házassága (Le Nozze di Figaro) - Wolfgang Amadeus Mozart Lammermoori Lucia (Lucia di Lammermoor) - Gaetano Donizetti Otello (Otello) - Giuseppe Fortunino Francesco Verdi Pillangókisasszony (Madama Butterfly) - Giacomo Puccini Rigoletto (Rigoletto) - Giuseppe Fortunino Francesco Verdi Tosca (Tosca) - Giacomo Puccini Turandot (Turandot) - Giacomo Puccini Mégis hol kéne ezeket megnéznem? Miért nincs érdemi műsor az oprában? Ezzel ki foglalkozik, ha nem Ön? Drága uram! Ezek a fontos dolgok!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!