Mit ad Isten, pont ott voltam ma délelőtt az Operában a Carmina Buranán

2024. március 03. 15:47

Engem különösebben nem zavar, ha kevesebb közpénz és több büfébevétel tartja el az Operát.

2024. március 03. 15:47
null
Kohán Mátyás
Facebook

„Mit ad Isten, pont ott voltam ma délelőtt az Operában a Carmina Buranán. Ez egy négy részből álló darab, a világon semmiféle problémát nem okozott, hogy nem egyben, hanem kettőben játszották. Jót sétáltunk a teraszon a szünetben, aki akart, ivott egy pezsgőt. Kitörő siker volt, teltházas, Miklósa művésznő és a kórus is nagyot alkotott, pláne a gyerekek.

Engem különösebben nem zavar, ha kevesebb közpénz és több büfébevétel tartja el az Operát. Tessék már leszállni ezekkel a hisztikkel Ókovács Szilveszterről, szünetezők–mészárosurazók. Úgy tudom, nem érzékeny rá.”

Nyitókép: MTI/Hegedüs Róbert

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 193 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Aerion
2024. március 08. 12:14
Pár éve a bécsi operaházban is szünettel volt műsoron a Carmina Burana. De ott senkinek se jutott 'eszébe', hogy probléma.
Zjzj
2024. március 04. 20:29
Ilyen tokhulyet mint te vagy az termeszetes, hogy nem zavar
Osztap_Bender
2024. március 04. 18:49
Bevételt úgy is lehetne növelni, ha a dagadt lángost és sört árulna a szünetben, fürdőnadrágban és strandpapucsban. Előadás közben pedig úgy, mint régen a vonatokon, aktatáskából megdöntéssel féldeci pálinkákat is árulhatnának. Magas kultúra, hazai törköllyel nem megvetendő matiné. És világkuriózum is egyben.
Batman007
2024. március 04. 17:04
Miklósa Erika
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!