Folytassa, Rolling Stones!

2021. szeptember 26. 09:20

Charlie Watts dobos halála után is belekezd a turnéjába az 59 éve létező Rolling Stones.

2021. szeptember 26. 09:20
null

Hangol a Rolling Stones az újabb turnéjára, néhány héttel Charlie Watts dobos halála után belekezd régóta tervezett turnéjába a veterán brit rockzenekar.

Mick Jagger (78), Keith Richards (77) és Ron Wood (74) mögött Steve Jordan fog a dobokhoz ülni, aki régóta a zenekar jó barátja és munkatársa, Richards-zal is zenélt együtt és Watts-hoz is közel állt.

Összesen 39 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vinetu
2021. szeptember 27. 08:11
Az a kisebbik baj, hogy folytatják. A nagyobb, hogy el se kellett volna kezdeniük. A Rolling=blöff. Bővebben: szar gagyi. Csupán egyetlen dolog a mentségük: amíg van tehénszar, a legyek milliárdjai zabálni fogják. Ez a nyomoronc Jagger már húszévesen se bírt elélvezni (get nó szetiszfeksön..). Szerintetek két behugyozás közben most majd sikerülni fog neki? He?
kaltran
2021. szeptember 26. 19:49
Dicséretes , hogy a Rolling Stones még mindig zenél, mindösszesen csak az egész világot lopták ki alólunk (többek között ők is) aminek eljövetelével kecsegtettek. Mindaz amiért létrejöttek és léteztek - mára már nincs. De kinőtt belőlük egy jóképű horror világ. Ezt elérték, gratula. Már csak egy pohár bambik ők egy letűnt cukrászdában.
szekuIa
2021. szeptember 26. 18:13
Hála Istennek, sosem jött be nekem a Stons.
manitowoc
2021. szeptember 26. 13:33
"Charlie Watts dobos halála után is belekezd a turnéjába az 59 éve létező Rolling Stones." Ez sajnos, már régen nem "A" Rolling Stones. Az igazi a Mick Jagger - Brian Jones - Keith Richards - Bill Wyman - Charlie Watts felállású Rolling volt (stúdióban az orgonista Ian Stewart-tal kiegészülve). Még az is majdnem ilyen jó volt, amikor szegény Brian Jones helyett Mick Taylor játszott. Sajnos, az eredeti Rollingból már csak hárman élnek, de közülük Bill Wyman már 1993-ban kiszállt a zenekarból, és 1997-től saját zenekara van, a Bill Wyman's Rhythm Kings: https://www.youtube.com/watch?v=izOS46a71yY
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!