Itt a taxislázadást feldolgozó Blokád film előzetese!

2022. szeptember 15. 14:48

Benne Antall József és Göncz Árpád karaktereivel – többek között.

2022. szeptember 15. 14:48
null

Összesen 88 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Gáspár
2022. szeptember 16. 03:30
Cucót kifogja játszani?
bajai
2022. szeptember 15. 18:10
Ez úgy hazugság a hogy van. Nem volt taxis lázadás. Autós blokád volt. Több nem taxis vett részt benne, mint taxis. Általános volt a szolidaritás. Az emberek, ha valahova menniük kellett egyetértőleg, szó és zúgolódás nélkül, kerületek a földutakon. A következő választásokon súlyos vereséget is szenvedett az MDF. Az már más kérdés, hogy az SZDSZ árulása megpecsételte az ország sorsát. Azóta is szenvedjük.
tjunior
2022. szeptember 15. 18:04
Nem láttam a trailerben Horváth "éleslőszerrellövetniakaró" Balázst.
zsellér péter
2022. szeptember 15. 17:15
20 éves voltam és nyilván nem voltam érett az egész megértésére Érettlenségemet mutatja , hogy a Fideszbe is csak a lányok miatt léptem be, óriási bulik voltak a kerületi székházakban Na jó nem csak azért De arra határozattan emlékszem , hogy a Fidesz tagok akkor nagyon nem álltak egy véleményen A liberális pesti fideszesek nagyrésze szimpatizált az szdsz-szel , mig a vidékiek nem . Nagyon erős volt a libsi befolyás és nagyon sok zsidó származású fiatal hangadó volt a Fideszben akkortájt. Csak azért emlékszem ilyen erősen, mert ezek a zuglói , lipotváros lányok egészen érdekes módon álltak a könnyű kalandokhoz. Hát 20 évesen ez motiváló tényező volt ,ugye A külvárosokban nem volt olyan erős a blokád, simán lehetet BKV-val haladni A taxisok nem örvendtek túl nagy presztizsnek akkortájt, elég egyszerű emberek voltak , a külföldiek lehúzása népszokás volt köztük Az viszont biztos , hogy a nép nagyrésze nem értette a gazdasági helyzetet , ez most 30 évvel a rendszerváltás kezd mindenkinek leesni . mármint hogy a nyugat hogy vert át minket Amatőr volt akkor minden , egy profi látszott csak a láthatáron és 1993 ban robbantott (debrenceni kongresszus . libsik elkergetése) , ez Viktor volt Na róla akkor is tudtuk , hogy Vezér figura
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!