Öngyilkos lett egy határvadász

2022. október 10. 23:04

Bűncselekmény gyanúja egyelőre nem merült fel.

2022. október 10. 23:04
null

A Magyar Nemzet értesülése szerint saját kezével vetett véget az életének egy határvadász. A lap a tragikus esetről érdeklődve megkereste az ORFK Kommunikációs Szolgálatát, ahonnan a következő választ kapták: „Megkeresésére válaszul tájékoztatjuk, hogy 2022. október 10-én a reggeli órákban egy szerződéses határvadász szolgálati idejében öngyilkosságot követett el. A rendőrség általános közigazgatási rendtartás keretében vizsgálja az eset körülményeit. Bűncselekmény gyanúja nem merült fel.

Az öngyilkosság hátteréről semmit sem tudni.

Összesen 65 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
foldizs
2022. október 11. 10:15
Láthatóan nagyon alaposan tesztelték őket a kiválasztási folyamat során...
Senki Alfonz
2022. október 11. 09:18
A személyes egyéni helyzete túlment minden határon, ezért önmagát vadászta le!!!
Bandi0723
2022. október 11. 06:29
A "DZSOBBIKBALLIKLÁGYÉKOMÁNY-os+MIHAMOS-os" kommentelőkön, most látszik, hogy mennyire számít egy ember élete! Nem kell belelátni semmit, egy emberi tragédiába! Most elég volna, csak annyit írni, hogy "Nyugodjon, békében!" de nem! Ők rögtön keverik a szezont a .aszommal és élvezkednek más ember személyes tragédiáján! Olyanok mint a hullarablók, sőt még rosszabbak, DE! Ebben az esetben is, vannak köztük kivételek és nem hozzájuk szólok! "NEM ELÉG EMBERNEK LENNI, ANNAK IS KELL LÁTSZANI!" Ennyi.
Alcofrybas
2022. október 11. 05:46
Bűncselekmény gyanúja egyelőre nem merült fel. Pedig az öngyilkosság bűn. Alaposan indokolni kell. Mint a Bibliában. Vagy a Fűrész filmsorozatban.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!