Orbán, a háborúpárti

2023. április 04. 06:18

A békéről papoló Orbán valójában háborúpárti és orosz érdeket szolgál.

2023. április 04. 06:18
null
Horváth Gábor
Horváth Gábor

„A kormány féltéglával veri a mellét, mennyire békepárti, ám ez csak póz, valódi politikájának álcázása. Aki egy területhódító, imperialista háborúban az agresszor érveit hangoztatja és megtagadja a segítséget a védekezőtől, az objektíven nem a békét, hanem a harcoknak a támadó fél győzelméig tartó elhúzódását szolgálja. Magyarul: a békéről papoló Orbán valójában háborúpárti. Orosz érdeket szolgál, amivel elárulja a Moszkváéval összeegyeztethetetlen magyar nemzeti érdeket.

Ennek nyilvánvaló példája a NATO és Ukrajna formális kapcsolatainak kézzel-lábbal való akadályozása. A kárpátaljai magyarok nyelvhasználati jogára történő hivatkozás itt is csak a valós szándékot leplező terepszínű álcaháló – miközben a fronton kárpátaljai magyarok halnak meg orosz fegyverektől. A magyar kormány politikája gyorsítja a kárpátaljai kisebbség létszámának csökkenését, rontja a még ott maradók életkörülményeit, ellenük hangolja a többségi nemzetet.”

Fotó: Facebook

Összesen 123 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tapir32
2023. április 04. 23:53
Ha, te is háborút akarsz és Putyin is háborút akar akkor, egy platformon vagy Putyinnal. Aki, fegyvereket szállít egy háborús övezetbe az a háború folytatását akarja. A magyar kormány az ukrán népet támogatja és segélyezi! A háborút nem támogatja a magyar kormány! Az USA, a brit és az EU vezető tudták, hogy a szankcióknak és a fegyverszállításoknak a hatása az lesz, hogy konzerválják a Putyin rezsimet és a háborús konfliktust Ukrajnában. Az USA, EU, brit, orosz és ukrán politikai vezetők alkalmatlanságának bizonyítéka, hogy háborúig fajult az orosz - ukrán konfliktus. Ha, már háborúig fajult a helyzet akkor, a háború befejezésén, vagy legalább tűzszüneten kellene munkálkodniuk, és nem a háború folytatásán. Minden résztvevőnek nagy üzlet a háború. A háború pártiak mind nagyot kaszálnak a háborúból Zelenszkijt is beleértve. Mások halálán, megnyomorodásán nyerészkednek. A háború párti politikusok alkalmatlanok és / vagy az érdekük a háborúskodás. A mások halálán nyerészkedőknek az érdeke a háború elhúzódása! Binden, Soros stb. Akiknek háborús befektetéseik vannak azoknak az érdeke a háború elhúzódása. Fegyverlobbi, cseppfolyós gáz gyártás és szállítás stb. / Pl. a magyargyűlölő Guy Verhofstadt/ Tkp. a fél világnak. A dollárbaloldal azért támogatja a háborút mert azt remélik, hogy ha az USA és jó pár EU ország nagyot kaszál az ukrán és az orosz emberek halálán akkor, nekik is leesik valamennyi? Esetleg háborús befektetéseik vannak és ezért érdekük a háború elhúzódása? A háborún nyerészkedők! Nagy üzlet a háború! A szankció és háború pártiak Putyin szövetségesei! Az orosz oligarcháknak is nagy üzlet az elhúzódó háború! Eszmékért a katonák halnak meg. A vezetőik a saját érdekeik okán küldik őket a frontra. A politika kizárólag érdekekről szól, amiket szép eszmékbe csomagolnak. Aki, a háborút támogatja az, az ukrán és az orosz emberek halálát támogatja! A háború pártiak semmivel sem különbek, Putyinnál. Mások halálát akarják! Halál pártiak! A világ etikus fele békét akar nem háborút. Mióta etikus emberek halálát, megnyomorodását akarni? A probléma mindig ugyan az. Egy absztrakt elv vagy az emberek élete a fontosabb? Én mindig az életet választom. A dolgokat utólag rendezni lehet, helyre lehet hozni de, feltámasztani nem lehet senkit sem. Tűzszünet és béke!
Boruss Demeter
2023. április 04. 20:13
Horváth úr ezzel az eszmefutattással nekimehetne a kör négyszögesítésének vagy a fából vaskarikának.
cinkegolyó
2023. április 04. 17:18
Pampampampapam.
Hangillat
2023. április 04. 14:33
A balsevik, imperialista-, napi soros materialista szolga híhető, ha levegőből negyedtéglát rittyentve avval rádiót verve a mellén dióbelet nyer. A hülyeség árjától elragadott úszó uszít. Nem papol, párttitkárkodik a hónaljafi.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!