Az Oktoberfest miatt is fájhat a fejük a németeknek

2015. szeptember 16. 09:44

Nemcsak a több ezer fős menekültáradat miatt aggódik a német kormány, hanem a közelgő Oktoberfest miatt is, amelyre hatmillió látogatót várnak.

2015. szeptember 16. 09:44

Angela Merkel német kancellár kedd esti sajtótájékoztatóján bejelentette: a tartományokkal együttműködve, rendezett és követhető módon kell eljárni a német helyzetet illetően. Az összes német tartomány képviselője egyetértett abban, hogy a menekülteket lakosságarányosan osszák szét. A müncheni hatóságoknak eközben nemcsak a városba folyamatosan érkező menekültek ezreivel kell majd foglalkoznia, hanem a vészesen közelgő, hatmillió további látogatót jelentő Oktoberfesttel is. 

 

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Quet
2015. szeptember 16. 12:22
A dajcsoknál az Októberfest a fájdalomküszöb! Ebből értenek! :)
Piszkos Fred
2015. szeptember 16. 12:02
Lesz a németekenk ennél nagyobb gondjuk is, eddig etették őket azzal, hogy minden baj azért van mert a ronda magyarok...Hát most kapnak egy kis izelitőt élőben, nem a TV manipulált képsoraiból. Különben Németországnak most akár vége is lehet. Eddig is el voltak árasztva külföldiekkel, az europaiakkal mondjuk nem volt gondjuk, de most Törökvilág jöhet Németországra is, ám hol vannak a végvári vitézeik?
pollip
2015. szeptember 16. 11:15
Majd jobban fogy a sör, a migránsoknak és a németeknek remek alkalom lesz asszimilálódni.
Senior
2015. szeptember 16. 11:04
Ha én bajor és nyugdíjas lennék, otthagynák csapot-papot, vennék házat pl. Pilisszentivánon, és viszonylag anyanyelvi környezetben kényelmesen, muszlim-mentesen élnék. Endzsi meg csak szopja az októberf@szt.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!