Tarolt a Grammy gálán Bruno Mars

2018. január 29. 07:57

Hat Grammy-díjat nyert Bruno Mars a vasárnapi gálán.

2018. január 29. 07:57

Mind a hat jelölését díjra váltotta Bruno Mars a 60. Grammy-díjak átadásán hétfőre virradóra New Yorkban – írja a Magyar Nemzet. A hawaii születésű dalszerző-énekes a legfontosabb kategóriák közül háromban is nyerni tudott.

A Grammy-díjakat több tucat kategóriában ítélik oda, ezek közül a legfontosabb az év albuma, az év dala, az év felvétele és az év felfedezettje.

A Magyar Nemzet cikkéből kiderül, hogy az este nagy nyertese Bruno Mars volt, aki már a gálát megelőző órákban nyert három díjat az R&B kategóriákban, később aztán átvehette That’s What I Like című slágeréért az év dalának járó, 24K Magic című számáért és az azonos című lemezért pedig az év felvételének és albumának járó elismeréseket.

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Párhuzamos különvélemény
2018. január 29. 09:37
...hogy miért ő a csúcs, az megfejthetetlen... de egy jót azért elkövetett: https://www.youtube.com/watch?v=OPf0YbXqDm0
Nuttika
2018. január 29. 08:52
Lehet én vagyok túl öreg ahhoz, hogy megértsem, mit esznek ezen az "előadón". Pedig a 20-as éveimben járok és rádión nőttem fel.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!