De mi lesz a Trónok harca vége?

2019. május 19. 16:57

A sorozat sztárjai nem nagyon lelkesek a finálé és a történet – még nem közismert – lezárása ügyében. Önök mit várnak?

2019. május 19. 16:57

Összesen 38 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
adam
2019. május 20. 10:55
Nem nagyon találom a szavakat, hogy mennyire nem érdekel...
Aerion
2019. május 20. 10:00
Hogy mi lett a trónok harca vége? Az lett, szó szerint.
packó_
2019. május 20. 09:41
A középkor kereszténység nélkül olyan, mint a szocializmus Sztálin, a másik szocializmus Hitler nélkül, vagy a libsi EU Timmermanus nélkül: valami olyasmi, de nem az.
Balango
2019. május 19. 22:17
A Trónok harca egy nagyszerű mese. Az emberek mindig is szerették a meséket, szerintem ez nem szégyen. A kérdésre a válasz: ha egyáltalán ül valaki a vastrónra (mert ez sem biztos), akkor az csak Sansa lehet - talán Tyrionnal az oldalán. Ne felejtsük el azt a párbeszédet Deres falain Tyrion, Davos és Varis között, amikor Davos azt mondja: "Mi lenne, ha Westeros szar történelmében egyszer egy bölcs férfiú és egy igazságos asszony uralkodna?" - majd lenéznek a falról Havasra és Daenerysre. De Havas nem bölcs, Daenerys pedig nem igazságos. Ebben a történetben egyetlen igazán okos nő van, Sansa, és Varis halála óta egyetlen bölcs - bár hibáktól korántsem mentes férfi: Tyrion. Daenerysnek annyi - feltehetően meg is ölik, Havas a jelleménél fogva alkalmatlan az uralkodásra, ha egyáltalán életben marad, vélhetően elmegy Thormund után az "igazi Északra", Arya nem uralkodó (lehet, hogy meg is hal) - így marad Sansa. Aki egyébként - az összes évadot is figyelembe véve - egyébként is a legalkalmasabb. Nekem egyébként már a sorozat elejétől az volt az érzésem (érdekes, csak a filmtől, a könyvtől nem), hogy ez a sorozat Havas Jon, Sansa és Arya története (Daenerys is csak főszereplőnek álcázott mellékszereplő), de a legfőbb szereplő - ha mindenképpen ki akarunk emelni valakit - az Sansa. Mindig őt éreztem a legvalóságosabbnak és a legjobban kidolgozottnak. Aztán persze lehet, hogy tévedek.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!