Cápatámadás áldozata lett egy kamasz fiú

2023. december 28. 13:26

„Ez a legszélesebb terület a nyílt óceán irányába, ahova nagy hullámok érkeznek” – árulta el a tragédia helyszínéről egy helyi lakos.

2023. december 28. 13:26

Cápatámadás áldozata lett egy tizenéves fiú az egyik dél-ausztráliai üdülő- és szörfözőhely előtti vizekben csütörtökön.

A támadást követően a holttestet kihúzták a vízből a Yorke-félszigeten lévő Innes Nemzeti Parkban lévő Ethel Beach közelében – közölte a dél-ausztráliai állam rendőrsége. A tinédzser körülbelül 30-40 méterre lehetett a parttól – mondta az ausztrál ABC televíziónak Marty Goody, egy helyi lakos, aki évtizedek óta szörfözik a környéken.

Ez a legszélesebb terület a nyílt óceán irányába, ahova nagy hullámok érkeznek”

– mondta Goody. Ez az első végzetes cápatámadás egy 46 éves férfi májusi halála óta. Őt az Eyre-félszigeten lévő Walkers Rocks Beach-en marcangolta szét egy cápa. Februárban egy 16 éves fiút ölt meg cápa egy nyugat-ausztráliai folyóban.

(MTI)

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MUHAMMAD FAROOQ / AFP

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2023. december 28. 13:36
( Az eszköz neve: lándzsa.)
survivor
2023. december 28. 13:34
Minek ment oda ??
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!