Buszmegállóban várakozókra nyitott tüzet egy fegyveres Izraelben

2024. február 16. 13:16

Egy ember életét vesztette, öt másik megsebesült.

2024. február 16. 13:16

Tüzet nyitott egy fegyveres egy izraeli buszmegállóban várakozókra, egy embert megölt, öt másikat pedig megsebesített Gedera közelében péntek délben – jelentette a katonai rádió. A merénylő autójával a Gedera melletti forgalmas kereszteződéshez hajtott, majd kiszállt és lőni kezdett a buszmegállóban várakozókra. 

A támadót egy katona agyonlőtte. 

Az egyik áldozat, egy 20 év körüli férfi életveszélyesen megsérült, s később a kiérkező mentők nem tudták megmenteni életét. A környező kórházakba szállították a többi sebesültet, köztük  három súlyos esetet, – egy kisfiút, egy fiatal fiút és egy idősebb férfit, – valamint egy közepesen, és egy enyhébben sérült izraelit. A rendőrség nagy erőkkel átvizsgálta a környéket az elkövető esetleges társai után kutatva.

(MTI)

Nyitókép: AHMAD GHARABLI / AFP

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
survivor
2024. február 16. 14:50
Ki lőtt ? Ja, biztos Orbanputyinnetanjahu...
Tasi János
2024. február 16. 14:13
Tehát a halott és a súlyos sérültek nem voltak izraeliek... Értem!
Interista
2024. február 16. 13:47
Milyen bátor "ember" az ilyen. Fegyvertelen, békés, dolgozó embereket, iskolás, óvódás gyermekeket agyon lőni ??? Kiirtani még a fajtáját is az ilyennek !
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!