Megtörték a csendet: a brüsszeli sokk után játszani fog a Lipcse belga és svéd légiósa

2023. október 20. 14:02

Gulácsi Péter és a sérülése után lábadozó Willi Orbán két csapattársa ott volt a belga fővárosban rendezett találkozón.

2023. október 20. 14:02
null

A hétfői brüsszeli merénylet miatt félbeszakadt belga-svéd Európa-bajnoki selejtezőn érdekelt két lipcsei labdarúgó, a belga Lois Openda és a svéd Emil Forsberg is játékra alkalmas állapotban van, így szombaton számíthat rájuk Marco Rose vezetőedző.

Gulácsi Péter és a sérülése után lábadozó Willi Orbán két csapattársa ott volt a belga fővárosban rendezett találkozón – Forsberg játszott is –, amely 1-1-es állásnál a szünetben félbeszakadt, mert a meccs előtt a stadion közelében egy fegyveres megölt két svéd szurkolót. A támadással gyanúsított férfit kedden a rendőrök agyonlőtték.

Ezt is ajánljuk a témában

„A körülmények drámaiak, de mindketten egészen jól vannak.

Ez nagy sokk volt, főleg, ha nem tudod, mi is történik valójában.

A stadionban eltöltött órák nem voltak számukra könnyűek” – mondta Rose a darmstadti bajnoki találkozó előtti sajtótájékoztatón.

A tréner rajtuk kívül számíthat a felépült Dani Olmóra és Benjamin Henrichsre is, ugyanakkor Lukas Klostermann játéka kisebb lábsérülés miatt kérdéses.

Mindkét gárda jó formában várja a 8. fordulós összecsapást, a lipcseiek a második kör óta őrzik veretlenségüket, az újonc pedig a legutóbbi két fordulóban nyert.

(MTI)

Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
connorj
2023. október 20. 17:21
JERUZSÁLEM ÉRSEKE MÁR FELAJÁNLOTTA MAGÁT. RABBIK! EGY RABBIT EGY GYERMEKTÚSZÉRT EL FOGNAK FOGADNI. A RABBI ERŐS ÉS KI FOGJA BÍRNI A MEGÁLLAPODÁSÍG. A GYERMEKEK NEM, ÉS MARADANDÓAN SÉRÜLNEK EBBEN A PILLANATBAN IS. RABBIK! MENTSÉTEK MEG AZ ELRABOLT GYERMEKEKET!
szintetikus
2023. október 20. 14:33
Miért ismerték őket?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!