Most a bajor népviseleten akadtak ki a liberálisok

2013. október 01. 20:51

Ébred a német nép. Jelentjük: a liberálisoknak, a ’68-asoknak már most el lehet kezdeni weimározni, arturo uizni és a szokásos mantrákat kerepelni.

2013. október 01. 20:51
Ordosz Műhely
Alfahír

„Míg korábban Münchenben az Oktoberfest-en tíz évvel ezelőtt még senki nem viselt bajor népviseletet, ma már a fiatalok is abban jelennek meg. (A sör idei ünnepére a bajor fővárosban most vasárnap kerül sor.) (...)

Nem kell atomtudósnak lenni, hogy mindebből levonjuk a kézenfekvő következtetést: jajj azoknak, akik azt hitték és hiszik, hogy a németek örökké korbácsolni fogják magukat a II. világháborúért és ingyen szállítanak Izraelnek még ma is atomfegyverekkel felszerelhető tengeralattjárókat.

Ébred a német nép. Jelentjük: a liberálisoknak, a ’68-asoknak már most el lehet kezdeni weimározni, arturo uizni és a szokásos mantrákat kerepelni.

De most az egyszer több okuk lesz nekik rá, mint akkor, amikor meglátnak néhány gátrakó magyar gárdistát.

Mi időben szóltunk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 37 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2013. október 03. 09:52
Ez hülyeség, hogy 10 éve senki nem viselt népviseletet. Nem tudom mikor kezdték el tömegesen viselni, de nem 10 éve. Hogy terjed, annak az is az oka, hogy megjelentek az üzletláncok kínálatában és míg egy dirnl 100 Euro körüli összegbe került, most már 30 körüli áron is lehet venni. De bárcsak igaza lenne a szerzőnek. :)
aharoni
2013. október 02. 09:42
Sőt, az is megtörtént, amiről a bajorok eddig álmodni sem mertek: a Lederhose Berlinben is kezd elterjedni...egyfajta fétisként a meleg közösségen belül. Senki nem számított a poroszok effajta konzervatív fordulatára.
vigyor
2013. október 02. 07:28
Ez egy tök jó ruha! Akinek nem tetszik, kapja beeeeee:-))))))))))
nyugalmazott tanár
2013. október 02. 05:55
Egy kedves barátom német felesége fel volt háborodva, amikor "agymosott németekről" írtam nekik. Oly mértékű a németek önbecsülésének a széttiprása, hogy a folyamatos média útján végrehajtott kápóakciók nem is teszik lehetővé a többség öntudatraébredését. Eddig. De a mostani választások már előrevetítik a liberálisok teljes bukásának az árnyékát. Noha a német liberálisok egy jelentős részét nem az internáci liberálfasiszta szellem uralja, mint nálunk. Mégis elegük van a liberálisok öntelt ostobaságaiból, társadalomromboló működéséből, és a demokrácia intézményeit folyamatosan lebontani törekvő militáns fellépéséből.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!