Megvédték a pénzüket

2015. március 26. 11:13

19 éves voltam a Tocsik-ügynél. 20 éves voltam a Postabank-ügynél. 26 éves voltam a Kulcsár-ügynél. És most 37 évesen végre élőben követhetek egy állami pénzügyi botránysorozatot.

2015. március 26. 11:13
zero
Vastagbőr

Egy normális országban már az ügyészség vitte volna be a szereplőket kihallgatásra, ha kiderült volna, hogy bennfentes információk birtokában kereskedtek. Márpedig itt maga a miniszterelnök ismerte be, hogy ő utasította minisztériumokat, hogy vegyék ki a minisztériumok a pénzüket a brókercégekből. Mintha ez a világ legtermészetesebb dolga lenne. Miközben arról, hogy a Quaestorral gond lenne, akkor még nem tudott senki. A keményen dolgozó kisember semmiképp sem, miközben ők már a kormányülésen azt tárgyalták, hogyan vegyék ki a pénzüket. (…)

És ilyenkor jön be az, higy miért is kellett a független intézményeket elfoglalni?

Kinek is kellene vizsgálódni, nyomozni?

Polt Péter legfőbb ügyésznek.

Matolcsy György jegybankelnöknek.

Domokos László ÁSZ-elnöknek.

Lázár János felügyelete alatt álló KEHI-nek.

Hát igen, ez az étlap, tessék választani.

Majd ők jól kinyomozzák, hogy a győri haverok, Tarsoly és Szijjárrttó mit üzleteltek egymással, hogyan döntötték be a Quaestort, hová tűnt a Quaestorból az a 210 milliárd forint, hogyan lehet engedély nélkül 150 milliárdnyi kötvény kibocsátani, mikor ha veszek lent a boltban egy csomag rágót, akkor azt online, azonnal látja a NAV …

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
atila68
2015. március 26. 19:41
A QUAESTOR állami cég? Nocsak!
Pinter68
2015. március 26. 18:02
"És ilyenkor jön be az, higy miért is kellett a független intézményeket elfoglalni? " Így van, nem maradt egyetlen szerv/intézmény sem, amelyik a kormány húzásait bármilyen szinten kontrollálni vagy vizsgálni tudná. Itt van a válasz, mindazoknak akik nem értették, mi az értelme a fékek és ellensúlyok rendszerének.
Tábor Radosti
2015. március 26. 15:13
19, 20 és 26 évesen halott voltál? WTF???
Eltünt
2015. március 26. 14:26
A magát baloldalnak nevező maffia most majd megőrül a méregtől. Orbán megspórolt az országnak negyven milliárdot, és ettől ők nagyon dühösek. Ha elbukja ezt a lét, akkor az irodák sötétítő függönye mögött pezsgőt bontanának, és ugyancsak követelnék Orbán lemondását.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!