Győzike újra üzent Curtisnek: összefutna vele a falunapon

2023. október 31. 14:21

Folytatódik az üzengetés a roma előadó és a rapper között.

2023. október 31. 14:21

Gáspár Győző és Széki Attila – művésznevén Curtis – között vasárnap este óta tart az üzengetés, miután a Ferencváros–Újpest- (3–0) derbin Győzike egy sállal a kezében fordult az újpesti ultrákhoz, amelynek egyik végén „zöld sasok”, a másik végén „lila majmok” felirat volt látható.

Erre Curtis is reagált a közösségi médiában. A fent említett képet kiposztolta, melyhez kísérőszövegként azt írta:

Te napraforgó patkány. Most már lesz falunap, és a NAV sem b*sztat!”

Hétfőn a Romantic frontembere arról nyilatkozott lapunknak, hogy „fél és rendőrségi feljelentést tesz a patkányozás miatt”.

Gáspár kijelentette, hogy huszonnégy éve közszereplő, de ilyet korábban még nem érzett. „Elolvastam a kommenteket a közösségi platformokon és megdöbbentem. Az egy dolog, hogy rasszista megjegyzésekkel illetnek, de hogy sokan a halálomat kívánják, meg verést ígérnek, az már sok” – húzta alá.

Ezt is ajánljuk a témában

Kedden Győzike újabb üzenetet tett közzé a Facebook-oldalán

„Kedves Attila! A szórakoztatóipar olyan szereplői vagyunk mind a ketten, akikre hosszú évek, évtizedek óta több százezren figyelnek folyamatosan, és ebből adódóan komoly felelősséggel járhat számos döntésünk, cselekedetünk, nyilvánosság elé tárt gondolatunk” – kezdte bejegyzését, majd azzal folytatta, hogy 

felvállalta, mely politikai, világnézeti és sportközösséghez szeretne tartozni, és a legelső perctől fogva tisztában volt vele, milyen kritikákat kap ezért,

 és vállalta a neki szánt molinókat, durva, haragos kommenteket, a beszólásokat az ellenfél szurkolóitól.

Patkánynak viszont soha senkit nem fogok nevezni a nyilvánosság előtt

– folytatta írását, majd leszögezte, hogy senki drogproblémáira nem utal majd.

A posztban arra is kitért, hogy „miközben tudom, hogy ő egy szívvel-lélekkel élő édesapa, aki egyben a rossz társaságba keveredett testvéréért is aggódik” – írta Gáspár. 

„Mert tévedni, hibázni, rosszul dönteni gyarló dolog, de nem olvashatjuk senki fejére élete végéig az összes megvezekelt bűnét, miközben száz másik, sokszor rajta kívül álló dologban is helyt kell állnia. Egy életen át nem cipelhető sem az, hogy adóhatósági ügye volt, sem az, ha éveken át a legrosszabb példákat mutatta az őt követő tinédzserek tízezreinek.”

Az énekes a mindenszentekről is megemlékezett, és a hitről is írt levelében, egyúttal arra kérte a rappert, hogy 

ne szítson gyűlöletet, 

gondolatait pedig így zárta:

„És kívánom, fussunk össze a következő falunapon. Mosolyogva. Nevetve. Legfeljebb nem áruljuk majd el senkinek”.

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: Mátrai Dávid/Mandiner

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
papalimapapa
2023. november 02. 10:23
Megtalálta egymást a két gyökér. Mindenki a helyén van, ott ahova való. De mi közünk nekünk ehhez? Ki a faszt érdekel. Miért turkál (szemléz) a Mandi egy vödör hányásban? Ne má'!
faramuci
2023. november 01. 08:09
Régi trükk. Egyik reklámozza a másikat,üzengetés stb,napi szinten felszínen tartja őket a média.....fogyasztó meg ,eszi a hülyeségüket
bayern65
2023. október 31. 20:05
Hogy ki a Győzike,azt sajnos tudom. Hogy ki a f... az a Cur.. , azt nem. De nem is érdekel.
akkor ki
2023. október 31. 18:56
Ami ma Magyarországon tapasztalható összefeszülés az gyucsányné, az alkesz és háttérhatalma műve! Felelni fognak ezért és fájni fog, hogy egy klasszikust idézzek!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!