Paris Hilton Trumpra szavazott

2016. november 18. 07:36

Gyerekkora óta ismeri, Donald Trumpra szavazott Paris Hilton. Trump korábban arról beszélt, hogy már tizenkét éves korábban kiszúrta, milyen jó csaj Hilton, de riporteri kérdésre azt mondta, hogy akkor azért még túl fiatal volt, hogy rámozduljon.

2016. november 18. 07:36

Egy ausztrál tévé műsorán árulta el Paris Hilton, a Hilton-birodalom örököse, hivatalos „celeb”, hogy Donald Trumpra szavazott az elnökválasztáson. Trump korábban arról beszélt, hogy már akkor megakadt a szeme a Hilton-csemetén, mikor tizenkét éves korában belépett a szobába. A műsorvezető erre azt kérdezte, hogy „megdugta volna?”, mire Trump azt reagálta, hogy hát azt azért mégse, hiszen tizenkét éves volt, de annyi biztos, hogy már akkor is gyönyörű.

Hilton elmondta, hogy a tévében gyakran össze-vissza beszélnek az emberek, de ő kiskora óta ismeri Trumpot, és élőben nagyon édes és kedves.

Összesen 30 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
hirvi
2016. november 19. 01:13
A cikkből az a szomorú tény derül ki, hogy ez a liba a Hiltonék örököse. Ha egyszer tényleg az övé lesz, akkor nem fogunk sokáig Hilton birodalomról beszélni. Az meg, hogy Trumpra szavazott hol hír? Nem ő volt az egyetlen az USÁ-ban, ha jól sejtem. Lehet, hogy Johnny a harlemi néger magasabb IQ-val is Trumpra szavazott, és az sem érdekel senkit.
Poszata
2016. november 18. 19:18
Gratula. Egy zsírdisznó bókol egy elkényeztetett pics@nak, akinek az a legnagyobb eredménye az életben hogy a Hilton nevet viseli. Aztán a régi ismeretség miatt a pics@ a zsírdisznóra szavaz és ezt annak győzelme után immár tét nélkül bevallja. A Mandiner közönsége pedig ezt like-özönnel díjazza, mert "a Trumpot aztat szeressük, oszt a kicsaj jól megmonta!" Még egyszer gratula.
lacipaci
2016. november 18. 17:54
Igaza volt mert nem csak a kurvák szeretik Donit.
abraxas
2016. november 18. 13:29
Karafiáth Orsolya nem Trumpra szavazott (volna). :-D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!