Rolling Stones-ra balettoznak Szentpéterváron

2019. február 26. 21:28

A legendás rockerek zenéjére készült balett koreográfia.

2019. február 26. 21:28

A Rolling Stones ismét szokatlan projektben vesz részt, ezúttal balett koreográfia készült a legendás együttes számaira.

A Mick Jagger által szerkesztett zenei anyagra készült koreográfia világpremierjét március 26-án tartják a Mariinszkij Színházban a XVIII. Szentpétervári Nemzetközi Balett Fesztivál keretében – írja a Papageno.

A Porte Rouge című előadás a fiatal koreográfusok munkáit felvonultató programban mutatkozik be. A darab, amelyben olyan slágerekre ismerhetünk rá mint a You Can’t Always Get What You Want vagy a Paint It Black és a She’s A Rainbow az amerikai Melanie Hamrick nevéhez fűződik.

A premiert követően az előadást a New York-i Lincoln Center közönsége láthatja.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nannyó
2019. február 27. 08:19
Óóóó, de megnézném...nagy sóhaj... :)
palika2022
2019. február 26. 21:45
eza sátán zenéje! megírta Semjén Zsolt! Semjénn Zsolt a legkerezstényebb maygar neki elhihejuk! isten áldja Bayer Zsoltot hogy ő is katolizált Semjénhez!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!