Turisztikai fejlesztések az értékteremtés és a fenntarthatóság jegyében

2021. február 04. 15:34

Szárnyal az egyedülálló projektje a The Red Sea Development Company-nak (TRSDC). Bár még javában folynak a munkálatok, hogy megnyissa kapuit a világ egyik legbámulatosabb üdülő paradicsoma, szakmai körökben már most hatalmas elismerés övezi. A 2020-as Big Project Middle East Awards-on két kategóriában is elsöprő győzelmet aratott a The Red Sea projekt.

2021. február 04. 15:34
null

A TRSDC az építési díjak kategóriában, az év fejlesztője díját nyerte el, a régióban nyújtott kiemelkedő munkájáért. Nem meglepő, hiszen a projekt egyik alappillére, hogy a területen megvalósuló fejlesztések a környezettudatosság jegyében folynak. A The Red Sea kivitelezői számára elsődleges, hogy a környéket rehabilitálják és fenntartható megoldásokkal építsenek, valami egészen újat. Ezzel a szemlélettel pedig példát mutatnak más vállalkozásoknak és a jövőbeni felhasználók számára is. 

A gálán John Pagano a TRSDC vezérigazgatója fejezte ki háláját, hogy egy ilyen rangos eseményen díjazásban részesülhetnek.

Hozzátette a győzelem azt bizonyítja, hogy a tudatos építkezés, a fenntartható jövőkép másoknak is ugyanakkora érték, mint számukra.  A Vírus nyomán különösen megfigyelhető a szemlélet növekvő tendenciája, amit kifejezetten üdvözítőnek talál.
A TRSDC-nél szilárdan úgy gondoljuk, hogy a fejlődésnek nem kell a környezet és a természetes élőhelyek rovására mennie" – emelte ki John Pagano.

A The Red Sea projekt nem csak a bolygónk megóvásának érdekében tesz lépéseket, de igyekeznek a munkavállalók számára is nyugodt munkakörülményeket teremteni. Alázatos munkájuk, mely a COVID-19 helyzetben példaértékűvé nőtte ki magát, szintén nem maradt jutalom nélkül. A második díjat ugyanis a Kiválóság az Egészségügyben és az Alkalmazottak Biztonságában, kategóriában nyerték el.

A TRSDC nem titkolt célja, hogy Szaúd-Arábiát elhelyezze a turisztikai térképen, és egy újfajta utazási élményt biztosítson az odalátogatók számára.

A projekt megvalósítása az első perctől kezdve a fenntarthatóság, a természetes élővilág és a kulturális értékek megóvásának érdekében zajlik.

Úgy tűnik, a világ luxus gyárosai egyre nagyobb fellelőséget éreznek az értékteremtés és a világ meglévő kincseinek megóvására. A The Red Sea célkitűzései is ezt bizonyítják, a projekt várhatóan 2030-ra fejeződik be. 
 

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!