Nem Magyarországra tartanak a migránsok

2015. július 08. 08:26

Egy menekülő szerint Magyarország olyan lehet, mint Görögország, ahol nincs munka, nincs segítség, ami ahhoz kell, hogy valaki állást vagy tanulási lehetőséget kapjon.

2015. július 08. 08:26

A déli határ két oldalán járt az Euronews stábja. Magyarkanizsán sokan tartanak a migránsoktól, csak úgy, mint Szegeden, ahol viszont a MigSzol helyi csapata étellel, itallal és orvosi segítséggel várja a pályaudvaron éjszakázókat.

Összesen 73 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kvasztics Fedor
2015. július 09. 08:44
A migránsok ma még nem Magyarországra tartanak. De jönnek folyamatosan, és ha a nyugati országoknak elég lesz belőlük - mert végtelen mennyiségben azért ott sem fogadják be őket - akkor majd velünk is beérik. Fel kéne fogni végre, hogy ezeket az azonosíthatatlan személyiségű és szándékú embereket addig űzik el otthonaikból, vagy addig veszik rá őket a távozásra fals ígéretekkel, amíg Európa belerokkan. Utánpótlás lesz bőven. És utána jöhetnek majd a terrorcselekmények. Ennek kéne elébe menni, de Európát tökéletesen lebénítja az önsorsrontó neoliberális ideológia. Ezzel pedig egyre inkább megágyaznak a radikális irányzatoknak.
Heineken bojkott
2015. július 09. 08:12
Fakutya látom már miért őrjöngsz Tintamin miatt Ezért a kommentjéért Tintamin 2015. július 8. 21:32 Azért kellett magyarul plakátolni, hogy addig se foglalkozzon a buta magyar azzal, hogy hány milliárd közpénzt loptak el a fideszesek a Quaestorral karöltve. Emlékszünk, hogy akkor kezdődött az egész???.... A fidesz vezérkara most üvöltve tapsol és tolja a Henessyt nyakrafőre, mert az egész ország erről beszél majd évekig, megtalálták a rezsicsökkentés2-t, és az új infótörvénnyel most már tökéletesen el tudják sunnyigni, hogy mennyit lopnak. Ez volt a cél: Orbán egy zseni, bátran mehet tovább évekig a közpénzlopás bűntetlenül. Jobban teljesítenek, mint Gyurcsányék
Heineken bojkott
2015. július 09. 08:07
Arlet 2015. július 8. 09:09 @F242 Benned már fortyog Habony és Finkelstein dühe. Ne zsidózz!!!
Heineken bojkott
2015. július 09. 08:05
Arlet 2015. július 8. 09:01 Jó látni, hogy vannak még jó lelkű magyarok akik emberként tekintenek az erélyi, felvidéki, délvidéki, kárpátaljai Trianonban kint rekedt magyarokra , akiknek az mszp és gyurcsány képtelen volt gyűlöletet oltani a szívükbe a 23 Millió románozással Bárhogyan is uszít gyurcsány, ezek a magyarok nemet mondanak a gyűlölködésre és példát mutatnak emberségből a többi magyarnak is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!