Kohán Mátyás azt írta, hogy csak a 70-es IQ-júak gondolhatják komolyan, hogy a magyar jobboldal bármikor is oroszbarát lenne

2023. szeptember 15. 15:44

A sajtóban és a kommentmezőkben, s így a falamon is tömegével megjelent putyinista megnyilvánulás egyértelműen Soros trükkje volt.

2023. szeptember 15. 15:44
Martin Ethelwolf
Martin Ethelwolf
Facebook

„»Putyin a minap bejelentette, hiba volt annak idején a Szovjetuniónak megszállnia Csehszlovákiát és Magyarországot.Ennél persze némileg körmönfontabban fogalmazott, de a lényeg ennyi volt belőle. Mondja mindezt az a vezető, aki másfél éve agresszor háborút folytat egy szuverén állammal szemben. És aki elég komoly mértékben tehetne arról, hogy ha már – szerinte – ez a hibája volt a Szovjetuniónak, (amire az utóbbi évtizedekben egyre nagyobb tisztelettel néz fel az orosz politika, hovatovább már a tömeggyilkos Sztálin mosdatásánál is tartunk), hogy akkor tán változzon a helyzet.« – írja Trombitás Kristóf, aki azzal kezdi, hogy nem hisz Putyinnak.

A múltkor pedig Kohán Mátyás írta, hogy csak a 70-es IQ-júak gondolhatják komolyan, hogy a magyar jobboldal bármikor is oroszbarát lenne, lett volna.

Kapcsolódó vélemény

undefined

Kohán Mátyás

Mandiner

Idézőjel

Rendben van ez így, jól érzem magam az osztrákok, a bajorok, a lengyelek, az olaszok vagy a türk népek társaságában. Barátkozzon atomhatalmakkal, akinek hét anyja van.

Nos, én sose hittem ezt, hiszen a magyar jobboldali hagyomány, és annak alapzata: nemzeti történelmünk ezt SOHA nem is tenné lehetővé!

A sajtóban és a kommentmezőkben, s így a falamon is tömegével megjelent putyinista megnyilvánulás egyértelműen Soros trükkje volt. Országunk ugyanis MINDIG Európa része volt, van és lesz, és MINDIG Óceániával állt megbonthatatlan szövetségben!”

Fotó: Ficsor Márton/Mandiner

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 36 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jack Reynor
2023. szeptember 16. 19:20
Miért kell szemlézni ezt az agyatlan faszt? Humortalan, buta, sötét, érdektelen.
connorj
2023. szeptember 16. 12:16
Oroszbarát: https://vm.tiktok.com/ZGJWXxssh/
llnnhegyi
2023. szeptember 16. 10:00
Itt van például a többszörös zugpolitikus, önkéntes számláló biztos, a magyar fakard egyesület elnöke: Magyar György az ATV sztárja! Vagy tovább a Bencsik András és Gábor A Hír tv csatornától. Botrány a szerepeltetésük.
altercat1
2023. szeptember 16. 06:37
Jelentkezzen az az elvetemült, aki tudta, hogy van olyan város a világon, hogy Kramatorszk! Nomeg Bakhmut! Sosem érdekelt, hogy mi van a Kárpátokon túl! Az ott egy más világ.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!